Informació d’interès relativa al COVID-19

En relació a les mesures preses per les autoritats sanitàries en relació al COVID-19 sobre la suspensió de les activitats a l’aire lliure durant un període de 15 dies des de Màgic BDN Running us informem:

  • Que les activitats paral·leles a la Cursa previstes durant els propers 15 dies es celebraran amb normalitat ja que son activitats de petit format. S’hi aplicaran les mesures preventives pertinents.
  • Que la Cursa Màgic BDN Running es mantindrà pel dia 5 d’abril, excepte si les autoritats competents indiquen postposar-la. En aquest cas es comunicaria nova data.

Des de l’organització seguirem amatents, amb coordinació amb l’Ajuntament de Badalona, a les mesures que es prenguin per tal de no posar en entredit en cap cas el bon nom de la Cursa.

Com a organitzadors d’aquesta cursa, i davant d’aquesta situació excepcional, des de Màgic BDN Running volem deixar clar que actuarem en tot moment responsablement amb persones corredores, treballadores i voluntàries.  

Demanem la vostra confiança en que prendrem, en funció de la situació en cada moment, la millor decisió i ens comprometem a informar-vos-en de manera transparent i sense demora a través del web, les  xarxes socials, el correu electrònic i altres canals.