Ajornament de la Màgic BDN Running pel proper 14 de juny

  • La decisió s’ha pres en coordinació amb els protocols de salut i amb les mesures preses per l’Ajuntament de Badalona en relació a la Covid-19.
  • Les activitats paral·leles a la Cursa també es reprogramaran d’acord amb la nova data de l’esdeveniment.

En compliment dels protocols de salut i seguretat i com a conseqüència de les mesures de prevenció de l’extensió de la Covid-19 preses per l’Ajuntament de Badalona i que afecten a actes massius fins el 13 d’abril, l’organització de la Màgic BDN Running s’ha vist obligada a ajornar la prova del proper diumenge 5 d’abril. 

La nova data de la Cursa serà el diumenge 14 de juny de 2020. La ubicació de la prova es manté al mateix espai previst, l’avinguda Alfons XIII amb el carrer Pau Claris. La Fira del Corredor es celebrarà el dissabte 13 de juny i les activitats paral·leles a la Cursa, com ara entrenaments, activitats infantils, running games i d’altres, es programaran previsiblement entre finals de maig i principis de juny i es comunicaran amb suficient antelació. 

Totes les persones inscrites mantindran la seva inscripció pel 14 de juny. En cas de no poder participar a la cursa a la nova data, l’organització oferirà l’opció de gaudir d’una inscripció l’any següent o bé recollir els obsequis inclosos en la inscripció (dorsal personalitzat, samarreta oficial, bossa del participant, descomptes dels col·laboradors i llibreta de la Cursa) i seguir col·laborant amb la donació a la Fundació Josep Carreras. La bossa es podrà recollir durant la setmana prèvia a la cursa i se n’indicarà el lloc oportunament. Els inscrits que hagin adquirit el xip groc podran recollir-lo a partir de l’1 d’abril si així ho sol·liciten.

La Màgic BDN Running i el Centre Comercial Màgic Badalona agraeixen la comprensió cap a una decisió prudent i coherent amb l’objectiu d’evitar la propagació de la Covid-19 i seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i l’administració pública pel que fa als grans esdeveniments. Aquesta reprogramació de l’esdeveniment s’ha comunicat a través del web de l’esdeveniment, les xarxes socials i el correu electrònic de les persones participants, i en coordinació amb l’Ajuntament de Badalona.

Esperem a tots els corredors i corredores el 14 de juny a Badalona! Seguirem construint i treballant per a “La Fórmula Imparable”.