Ajornament de la Màgic BDN Running pel 4t trimestre de 2020

  • Amb les resolucions publicades al BOE, l’organització pot prendre la decisió amb les garanties adequades de protecció i seguretat jurídica.
  • La Cursa es manté a 2020 i es realitzarà durant l’últim trimestre, un cop publicades les condicions concretes del sector.

Les resolucions publicades pel Govern espanyol permeten a l’organització ajornar Cursa Màgic BDN Running 2020 al·legant causes de força major. Des de l’organització es vol garantir el desenvolupament de l’esdeveniment seguint amb les prevencions sanitàries recomanades. És per això que la Màgic BDN Running resta a l’espera de les directrius per a fixar una nova data al darrer trimestre del 2020 i està preparant tots els protocols sanitaris i de seguretat necessaris. 

L’organització ha establert un protocol per a poder compensar als participants que vulguin exercir el seu dret de desistiment. Podran sol·licitar la devolució fins el 20 de maig o en el moment de publicar la nova data, en el cas que no hi puguin participar.

L’organització ha optat per no proposar una nova data a l’espera de rebre les condicions concretes a implementar en esdeveniments de gran afluència. Serà en aquest moment que es farà pública la nova data i s’animarà a tots els participants a fer esport i tornar a gaudir de la festa del running a l’aire lliure amb les màximes prevencions. 

La satisfacció de tots els participants és imprescindible i per això l’organització ha posat a disposició dels participants tota la informació en aquest web.

Comunicat Ajornament 4t 2020 – Màgic BDN Running 2020