La Màgic BDN running ara és VIRTUAL i se celebra del 7 al 20 de desembre. Aquest any tu tries el lloc i l'hora!

Consulta tota la informació a l'apartat d'informació general o de preguntes freqüents de la pàgina web.

La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes que s’hi inscriguin prèviament i que siguin majors de 14 anys en el moment de formalitzar la inscripció.

Aquest any tu tries el circuit i els quilòmetres. Tant si ets un super-runner com si ara t'inicies en el món del running ... aquesta cursa és per tu! Tu poses el nivell. T'hi atreveixes? Circuits plans, urbans o muntanyosos. Tu esculls!

 

Aquest any tu tries el circuit i els quilòmetres. Tant si ets un super-runner com si ara t'inicies en el món del running ... aquesta cursa és per tu! Tu poses el nivell. T'hi atreveixes? Circuits plans, urbans o muntanyosos. Tu esculls!

 

Podràs inscriure't i participar a la cursa fins el diumenge 20 de desembre de 2020.

Tindreu tots els premis disponibles a la aplicació.

Les classificacions es publicaran de manera automàtica a la app de la cursa.

La inscripció a la cursa comporta l’acceptació total del present reglament. La seva interpretació i tot allò que no quedi expressament reflectit i/o regulat serà decidit en darrera instància per l’organització, que aplicarà la IAAF.

L’inscrit a la cursa accedeix, a la cessió de les seves dades a l’organitzador d’aquesta competició. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent, enviant un correu electrònic a cursa@magicbdnrunning.cat, amb l’assumpte "Protecció de Dades".

La inscripció a la Màgic BDN Running comporta que els participants donin el seu consentiment perquè Badalona Running i Tandem Projects SL, per si mateixos o bé mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. Així mateix , els participants autoritzen a l’organitzador de l’esdeveniment o als seus patrocinadors per a la presa de fotografies o la gravació de vídeos de l’esdeveniment esportiu, consentint que el seu nom i cognoms, així com la seva imatge, inclosa la veu, pugui ser publicitada en qualsevol mitjà (premsa, televisió, Internet, butlletins, o qualsevol altre acte publicitat promocional), sense que aquest ús li confereixi dret a percebre compensació econòmica.

S’informa expressament als participants que poden revocar en qualsevol moment el seu consentiment, i exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts a la legislació vigent, enviant un correu electrònic a cursa@magicbdnrunning.cat, amb l’assumpte "Protecció de Dades".

L’organització es reserva el dret a realitzar canvis en el present reglament si així ho considera, comunicant-ho al web i en la informació del corredor amb la deguda antelació i difusió.

TOP