Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT
RESPONSABLETANDEM PROJECTS, SL+ info
FINALITATProporcionar informació sobre la màgic Badalona running i facilitar la subscripció a la cursa en qualsevol de les seves categories als usuaris+ info
LEGITIMACIÓLa base legal pel tractament de les dades per formalitzar la subscripció de l’usuari és l’execució d’un contracte.

 

La base legal per l’oferta prospectiva o comercial dels nostres serveis està basada en el consentiment que es sol·licita.

+ info
DRETSAccedir, rectificar, i cancel·lar les dades, així com els altres drets indicats en la informació addicional.+ info
CESSIÓNo es cedeixen dades a tercers ni es fan transferències de dades.+ info
INFORMACIÓ ADDICIONALPot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat  www.magicbdnrunning.cat/politica-de-privacitat+ info

INTRODUCCIÓ

La seva privacitat és important per a nosaltres, així que mitjançant aquest document us expliquem quines dades recollim dels usuaris, com les utilitzem i per a què, entre d’altres indicacions. Els majors de 14 anys podran registrar-se com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares, tutors o representants legals. En cas de menors de 14 anys o identificats com “incapaços legalment”, sempre necessitarem del consentiment patern, o del tutor/a o representant legal.

Per a la seva informació, mai demanarem més informació de la que realment necessitarem per als serveis requerits; mai la compartirem amb tercers, excepte per obligació legal o amb la seva autorització prèvia; i mai utilitzarem les seves dades per a una altra finalitat no indicada prèviament.

Com a usuari, haurà de llegir atentament aquesta Política de privacitat de manera regular, i sempre que introdueixi les seves dades personals, ja que aquest document pot patir modificacions ja que el prestador pot modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer al web per complir amb la normativa o actualitzar la política, sense preavís, sent suficients la publicació al lloc web del prestador.

 

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT:

Identitat: TANDEM PROJECTS, SL

Domicili Social: Carrer Sant Bru, 20 (Local), 08911, Badalona (Barcelona)

NIF: B66715186

Telèfon: 93 154 41 59

Correu electrònic: protecciodades@magicbdnrunning.cat

 

TANDEM PROJECTS, SL, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la resta de normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, i per la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE), li informa que té implementades les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzatives, per a garantir i protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de les dades introduïdes.

 
CONDICIONS D’ÚS ESPECÍFIQUES DE L’APLICACIÓ MÀGIC BDN RUNNING VIRTUAL

Aquests termes i condicions d’ús regulen les regles a les que es subjecta l’ús de l’APP Màgic BDN Running Virtual (en endavant APP) que pot descarregar-se des del domini magicbdnrunning.cat i AppStore i Google Play. La descàrrega i utilització de l’APP atribueix la condició d’usuari a qui ho faci i implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquest document així com la Política de Privacitat i Avís Legal de la pàgina web.

 
1. L’usuari haurà de llegir aquestes condicions abans de descarregar l’APP. Les condicions d’ús poden tenir canvis i actualitzacions que es notificaran a l’usuari.
 
2. Exclusivament podran accedir a la part privada de l’aplicació els usuaris que hagin realitzat la inscripció a la Màgic BDN Running Virtual mitjançant la passarel·la de pagament integrada a l’APP o bé el cupó de ChampionChip. En el cas que es tinguin problemes a l’accedir es podrà sol·licitar el cupó vinculat al mail.
 
3. Estadístiques anònimes: Tandem Projects SL es reserva el dret a realitzar un seguiment de l’activitat en l’aplicació de forma anònima.
 
4. Protecció de la teva informació personal: volem ajudar-te a portar a terme tots els passos necessaris per a protegir la teva privacitat i informació. Consulta a l’apartat de  privacitat de l’empresa Tandem Projects SL i els avisos de privacitat de l’aplicació per conèixer quin tipus de dades recapitulem i quines mesures prenem per protegir la teva informació personal.
 • Ubicació en segon pla: s’utilitza per calcular els quilòmetres recorreguts, aunque la aplicació estigui tancada o no estigui en ús.
 • Dades personals (nom, cognom, gènere, població): s’utilitza per tal d’aparèixer en les taules de classificació (ranquing).
 • Accés a notificacions push: s’utilitzen les notificacions push per informar-te de les novetats quan l’aplicació està en background o no està oberta.
5. No està permès alterar o modificar cap part de l’APP o els continguts de la mateixa, desactivar o manipular de qualsevol manera (tractar d’eludir, desactivar o manipular) les funcions de seguretat i altres funcions del programa i utilitzar l’APP o els seus continguts per a finalitats comercials o publicitàries. Queda prohibit fer ús de l’APP amb la finalitat de lesionar béns, drets o interessos de l’empresa TANDEM PROJECTS SL o de tercers. Queda igualmentat prohibit realitzar qualsevol altra ús que alteri, lesioni o inutilitzi les xarxes, servidors, equips, productes i programes informàtics de l’empresa TANDEM PROJECTS SL o de tercers així com marques i altres signes distintius que son propietat de TANDEM PROJECTS SL, no adquirint l’usuari cap dret pel mer ús de l’APP. L’usuari s’haurà d’abstenir de:
A) Repdroduir, copiar, distribuir, posar a disposició de tercers, comunicar públicament, transformar o modificar l’APP o els seus continguts, llevat els casos contemplats per la llei o expressament autoritzats per TANDEM PROJECTS SL o el titular dels drets.
B) Reproduir o copiar per a l’ús privatiu l’APP o els seus continguts, així com comunicar-los públicament o posar-los a disposició de tercers quan això comporti  la seva reproducció.
C) Extraure o reutilitzar de manera total o substancial els continguts integrants de l’APP. Amb la subjecció a les condicions establertes en l’apartat anterior, TANDEM PROJECTS SL concedeix a l’usuari una llicència d’ús de l’APP no exclusiva, vinculada a l’inscripció a la Cursa Virtual i per a ús personal. El caràcter temporal de la llicència és limitada a 31/12/2020. Aquesta llicència inclou també els mateixos termes respecte les actualitzacions i millores que es realitzin en l’aplicació. Aquestes llicència d’ús podran ser revocades per TANDEM PROJECTS SL unilateralment, en qualsevol moment, mitjançant una notificació a l’Usuari.
 
6. Correspon a l’usuari disposar d’eines adequades per a la detecció i desinfecció de programari malware i qualsevol altre element informàtic que pugui produir danys. TANDEM PROJECTS SL no es responsabilitza dels danys produits en equips informàtics durant l’ús de l’APP. Igualment, TANDEM PROJECTS SL no serà responsable dels danys produïts als usuaris quan aquests tinguin origen en els fallos o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que interrumpeixin el sevei,
 

MÈTODE D’OBTENCIÓ DE LES DADES i DADES QUE RECAPTEM:

Les dades que recollim i la manera com les obtenim és la següent:

 1. Mitjançant el formulari de contacte: nom, correu electrònic, edat, telèfon,
 2. Mitjançant el formulari de fes-te voluntari: correu electrònic, nom, edat, sexe, DNI/NIE, telèfon, adreça postal i altres
 3. Mitjançant el formulari de subscripció a la cursa a través de la plataforma Championchip: nom, edat, sexe, dades pare, mare o tutor/a legal en cas de minoria d’edat; correu electrònic, adreça, país, telèfon, club, categoria especial i número de targeta de pagament
 4. Mitjançant el formulari de subscripció al newsletter: nom, cognoms i correu electrònic.

 

FINALITAT DEL TRACTAMENT:

Les seves dades personals només s’utilitzaran per a les següents finalitats, prestant el seu consentiment per a cadascuna de les finalitats en l’apartat corresponent de la web:

 1. Formulari de contacte: per respondre a les consultes i/o proporcionar informacions requerides per l’Usuari;
 2. Formulari de subscripció a la cursa: per a poder participar a la cursa, obtenir les imatges de les persones participants, obtenir el xip (si s’escau) i accedir a la cobertura mèdica i l’assegurança d’accidents i Responsabilitat Civil obligatòria contractada per l’organització.
 3. Formulari de subscripció a la newsletter: per remetre les comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, en cas que l’Usuari ho hagi consentit expressament;
 4. Altres finalitats:
  • Realitzar les gestions comercials, administratives, fiscals, comptables que siguin necessàries en virtut de la legislació vigent;
  • Conèixer la seva opinió i millorar els serveis prestats per la web;
  • Realització d’anàlisi de perfils i d’usabilitat del web, a través de les cookies (esmentades en la política de cookies)
  • Xarxes socials: en l’apartat corresponent s’especifica l’ús de les xarxes socials

 

Les fotografies que estiguin penjades al web són propietat de TANDEM PROJECTS, SL, incloent les dels i les menors, en les quals, per a l’obtenció d’aquestes, s’ha obtingut el consentiment previ dels pares, tutors o representants legals mitjançant la signatura dels formularis realitzats en el moment de formalitzar la subscripció. No obstant això, els pares, tutors o representants dels menors, com a titulars de l’exercici dels drets d’aquests, i sempre previ requeriment formal per escrit, poden indicar la negativa a l’ús de la imatge del menor; en aquest cas, la imatge es mostrarà pixelada.

Pot revocar en qualsevol moment el seu consentiment remetent un escrit amb l’assumpte “Baixa” al correu electrònic protecciodades@magicbdnrunning.cat.

D’acord amb la LSSICE, TANDEM PROJECTS, SL no realitza pràctiques de SPAM, per tant, no envia correus comercials per correu electrònic que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’Usuari. En conseqüència, en totes les comunicacions que rebrà del prestador, l’usuari té la possibilitat de cancel·lar el seu consentiment exprés per rebre les nostres comunicacions.

No tractarem les seves dades personals per a cap altra finalitat de les descrites excepte per obligació legal o requeriment judicial.

No serà objecte de decisions basades en tractaments automatitzats que produeixin efectes sobre les seves dades.

 

LEGITIMACIÓ DEL TRACTAMENT

La base legal per al tractament de les dades és el seu consentiment i l’execució d’un contracte atorgat en el moment de donar les seves dades en el formulari corresponent per dur a terme la cursa en la categoria escollida per vostè, en el moment de marcatge de la casella de verificació.

La base legal per gravar les imatges dels concursants és el seu consentiment. Aquestes imatges es conservaran degudament protegides i emmagatzemades durant el període de 5 anys posteriors a la cursa. No es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, ni tampoc es realitzarà cap transferència internacional sense el seu consentiment previ. Una vegada les imatges ja no siguin necessàries, aquestes es guardaran degudament bloquejades amb les mesures de seguretat pertinents/es destruiran.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de privacitat suposa la impossibilitat de portar a terme el registre.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

 

TERMINI DE CONSERVACIÓ DE LES DADES:

Les seves dades es conservaran mentre duri la relació comercial amb nosaltres o exerceixi el seu dret de cancel·lació o oposició, o limitació al tractament. Tanmateix, conservarem les vostres dades en els terminis legalment previstos en les disposicions aplicables.

 

DESTINATARIS DE CESSIONS O TRANSFERÈNCIES:

TANDEM PROJECTS, SL no porta a terme cap cessió o comunicació de dades ni dins ni fora de la UE. El prestador únicament facilitarà informació a les forces i cossos de seguretat sota ordre judicial o per obligació d’una norma legal, sense perjudici de poder bloquejar o cancel·lar el seu compte si pot haver-hi indicis de la comissió d’algun delicte per part de l’usuari. La informació facilitada serà només la que disposi en aquest moment el prestador.

La informació que vostè ens proporcioni tant a través d’aquest lloc web serà allotjada en els servidors de TANDEM PROJECTS SL, contractats a les empreses que presta el servei d’allotjament de la web i les seves dades. El tractament de les dades de l’entitat es troba regulat mitjançant  contractes d’encarregats del tractament entre el prestador i les empreses. En cap cas aquests encarregats del tractament subcontractaran serveis que comportin algun tractament de dades per tercers sense el nostre consentiment previ.

Així mateix, el prestador utilitza determinades eines per prestar serveis necessaris per al desenvolupament de l’activitat, podent emmagatzemar les seves dades. Aquestes eines són les següents:

Championchip: plataforma per realitzar la subscripció a les curses per part dels usuaris a través de a web de www.magicbdarunning.cat. Les dades queden allotjades al seu servidor i al servidor local de Tandem Projects SL i de Sendinblue.

Google Analytics: per realitzar un anàlisi i mètrica de l’ús que els usuaris fan del web a través de les cookies. La informació que generen i recopilen aquestes cookies sobre l’ús (incloent l’adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google Inc, situada a Delaware, 1600 Amphitheatre Parkway, Muntain View (Califòrnia), CA 94043 d’Estats Units (“Google”), en els seus servidors d’Estats Units.

Google Drive: s’allotgen les dades dels que sol·liciten ser voluntaris/-àries.

Base de dades del WordPress al servidor de Tandem Projects, SL: s’allotgen les dades del formulari de contacte.

 

DRETS DE LES PERSONES INTERESSADES:

Com a usuari-interessat, pot sol·licitar l’exercici dels següents drets davant TANDEM PROJECTS, SL presentant un escrit a l’adreça postal de l’encapçalament o enviant un correu electrònic a protecciodades@magicbdnrunning.cat, indicant com Assumpte: “PROTECCIÓ DE DADES: DRETS DELS AFECTATS”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI o qualsevol mitjà anàleg en dret, tal com indica la llei.

Drets:

 • Dret d’accés: permet a l’interessat conèixer i obtenir informació sobre les seves dades de caràcter personal sotmeses a tractament.
 • Dret de rectificació o supressió: permet corregir errors i modificar les dades que resultin ser inexactes o incompletes.
 • Dret de cancel·lació: permet que se suprimeixin les dades que siguin inadequades o excessives.
 • Dret d’oposició: dret de l’interessat a que no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi en el mateix.
 • Limitació del tractament: comporta el marcat de les dades personals conservats, amb la finalitat de limitar el seu futur tractament, per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Portabilitat de les dades: facilitació de les dades objecte de tractament a l’interessat, per tal que aquest pugui transmetre a un altre responsable, sense impediments.
 • Dret a no ser objecte de decisions individuals automatitzades (inclosa l’elaboració de perfils): dret a no ser objecte d’una decisió basada en el tractament automatitzat que produeixi efectes o afecti significativament.

Com a usuari, té dret a retirar el consentiment donat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.

També té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si considera que poden haver-se vist vulnerats els seus drets en relació a la protecció de les seves dades (www.aepd.es).

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL

MESURES DE SEGURETAT:

Les dades que ens faciliti es tractaran de forma confidencial. El prestador ha adoptat totes les mesures tècniques i organitzatives i tots els nivells de protecció necessaris per a garantir la seguretat en el tractament de les dades i evitar la seva alteració, pèrdua, robatori, tractament o accés no autoritzat, d’acord l’estat de la tecnologia i naturalesa de les dades emmagatzemades. Així mateix, es garanteix també que el tractament i registre en fitxers, programes, sistemes o equips, locals i centres compleixen amb els requisits i condicions d’integritat i seguretat establertes en la normativa vigent.

 

IDIOMA:

L’idioma aplicable a aquesta política de privacitat és el català. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en català.

 

XARXES SOCIALS:

L’informem que TANDEM PROJECTS, SL pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de Magic Badalona Running es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari.

TANDEM PROJECTS, SL tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis del prestador, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les Xarxes Socials permetin.

 

Queda prohibida la publicació de continguts:

 • Que siguin presumptament il·lícits per la normativa nacional, comunitària o internacional o que realitzin activitats presumptament il·lícites o contravinguin els principis de la bona fe.
 • Que atemptin contra els drets fonamentals de les persones, faltin a la cortesia a la xarxa, molestin o puguin generar opinions negatives en els nostres usuaris o tercers i en general qualssevol siguin els continguts que TANDEM PROJECTS SL consideri inapropiats.
 • I en general que contravinguin els principis de legalitat, honradesa, responsabilitat, protecció de la dignitat humana, protecció de menors, protecció de l’ordre públic, la protecció de la vida privada, la protecció del consumidor i els drets de propietat intel·lectual i industrial.

Així mateix, TANDEM PROJECTS SL es reserva la potestat de retirar, sense previ avís del lloc web o de la xarxa social corporativa aquells continguts que es consideren inadequats.

En tot cas, si vostè remet informació personal a través de la xarxa social, TANDEM PROJECTS SL quedarà exempt de responsabilitat en relació a les mesures de seguretat aplicables a la present plataforma i l’usuari, en cas de voler conèixer-les, ha de consultar les corresponents condicions particulars de la xarxa en qüestió.

 

REMÀRQUETING Y RETARGETTING

El remàrqueting és un sistema que permet crear anuncis adaptats o personalitzats per als usuaris que, prèviament, van visitar una pàgina web i en aquest cas, la nostra. El remàrqueting insereix una galeta a l’ordinador de l’usuari i en els sites afiliats a Google Adsense amb anuncis gràfics es mostri un bàner del prestador.

El retargetting és la tècnica que s’utilitza per mostrar, en altres webs gràcies a un sistema de tracking, anuncis gràfics a un usuari que ha abandonat el nostre site sense completar un procés que desitjàvem que acabés (registre, compra, sol·licitud, etc.), aquests anuncis haurien d’estar principalment orientats a la conversió de l’objectiu del nostre web.

La informació que recopilem gràcies a aquestes funcions és recollida per les cookies de Facebook, Twitter, Doubleclick, Google ADWORD. Pot conèixer les dades que recopilen aquestes galetes en les següents polítiques de privacitat de cada servei:

Si no desitja que aquesta informació sigui recopilada per aquestes cookies, inhabiliti l’ús de cookies de Google a través de la configuració d’anuncis de Google. També pot desactivar l’ús de galetes d’un proveïdor tercer a través de la pàgina d’inhabilitació de Network Advertising Initiative.

Aquest tipus de servei permet interactuar amb xarxes socials o altres plataformes externes. Les interaccions i la informació obtinguda pel prestador sempre estaran sotmeses a la configuració de privacitat de l’usuari en cada xarxa social. En cas que s’instal·li un servei que permeti interactuar amb xarxes socials és possible que, tot i que els usuaris no utilitzin el servei, aquest reculli dades de trànsit web relatius a les pàgines en què estiguin instal·lats.

 

FACEBOOK ADS

El web del prestador utilitza Facebook ads, que és la plataforma de publicitat de Facebook. Aquesta permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals.
 • Etc.

Des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari habilitat per unir-se al butlletí de subscripcions, les dades obtingudes a través de Facebook Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

 

TWITTER ADS

El web del prestador utilitza Twitter Ads, que és la plataforma de publicitat de Twitter. Aquesta permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals.
 • Etc.

 

Des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari habilitat per unir-se al butlletí de subscripcions, les dades obtingudes a través de Twitter Ads estan subjectes a aquesta política de privacitat. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Twitter amb una finalitat diferent.

 

GOOGLE ADWORDS

Adwords és una plataforma de Google destinada als ANUNCIANTS que volen publicitar-se a GOOGLE. El prestador utilitza Google Adwords, que és la plataforma de publicitat de Google. Aquesta permet crear campanyes i anuncis per mostrar-los en altres pàgines webs. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals.
 • Etc.

 

Des del moment en què l’usuari deixa les seves dades en el formulari habilitat per unir-se al butlletí de subscripcions, les dades obtingudes a través de Google Adwords estan subjectes a aquesta política de privacitat. En cap cas s’utilitzarà la informació procedent de Google amb una finalitat diferent.

El prestador podrà seleccionar i publicar testimonis de clients als Serveis. Aquests testimonis poden contenir informació d’identificació personal, com el seu nom i/o ciutat, estat o país en el que viu. Si voleu que s’elimini o esborri el seu nom o testimoni del web, haurà de comunicar-se amb el prestador amb les dades de contacte supra ressenyades.

 

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVACITAT

TANDEM PROJECTS, SL es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.

 

REVOCABILITAT
El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre TANDEM PROJECTS, SL amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquesta web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola a la qual se sotmeten expressament les parts, sent competents per a la resolució de tots els conflictes derivats o relacionats amb el seu ús els Jutjats i Tribunals de Badalona.