Voluntariat

La Màgic BDN Running et necessita! Si vols ser part de la 12a Màgic BDN Running, però sense córrer, forma part de l’equip de voluntariat! Viuràs la cursa en primera persona, podràs motivar els i les atletes i passar-t’ho bé en aquesta festa esportiva única a la ciutat de Badalona.

Com ja saps des de l’organització, i gràcies a les empreses col·laboradores, us proporcionarem equipació, la Bossa de la Cursa (plena d’obsequis!) i a més podreu fer un mos, per poder agafar forces per tal de poder viure amb màxima intensitat l’esdeveniment des d’una altra perspectiva!

Inscripcions obertes!

Fes-te voluntari/ària !

Introduir la lletra al final del número sense espais ni símbols (exemple: 12345678A).
En el cas del NIE, també cal introduir la primera i l'última lletra (exemple: X1234567A)
La informació proporcionada en aquest formulari serà objecte de tractament per part del Responsable Màgic BDN Running
Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud com a voluntari/-ària, sempre de conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018 de 5 de desembre (LOPDGDD) i altra normativa legal vigent en matèria de protecció de dades personals. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i oposició, i, si s'escau, la limitació i cancel·lació, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Carrer Sant Bru, 20 (Local), 08911 Badalona (Barcelona), o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a protecciodades@tandemprojects.cat