La 9a Màgic BDN Running escalfa motors amb entrenaments i activitats prèvies per a tots els públics

 

  • L’entrenadora personal i influencer ‘Go_Miriam’ oferirà sessions d’entrenament cada dimecres fins al dia 5
  • La presentació del llibre ‘El límit te’l poses tu’, de l’esportista Àlex Roca, tancarà el 4 d’abril un programa d’activitats per a tothom abans de la cursa

 

Queda poc menys d’un mes per al tret de sortida de la 9a edició de la Màgic BDN Running, però els més impacients podran començar a obrir boca aquesta mateixa setmana, gràcies, entre d’altres activitats, als entrenaments previs que ofereix l’organització de la cursa. La primera sessió tindrà lloc aquest dimecres, 11 de març, a les 19.15h, i anirà a càrrec de la Míriam García, més coneguda amb el seu nom a Instagram ‘Go_Miriam’, una de les influencers del món del running més reconegudes de l’àmbit de Barcelona.

‘Go_Miriam’ serà l’amfitriona de les quatre sessions d’entrenaments que se celebraran fins al 5 d’abril, dia de la cursa, que enguany estrena punt de sortida davant del Palau Olímpic. L’esportista oferirà tallers als que poden assistir aficionats i aficionades al running de tots els nivells, i en cadascun d’ells es treballaran aspectes diferents, com ara la força, aquest dimecres, però també la resistència, la velocitat i la mobilitat.

Les dates dels entrenaments seran aquest 11 de març, i els propers 18 i 25 de març i 1 d’abril, totes quatre sessions a les 19.15h de la tarda, amb punt de trobada i sortida al hall central del Centre Comercial Màgic Badalona.

Activitats i reconeixement del circuit

A més dels entrenaments setmanals, la Màgic BDN Running ofereix altres activitats dins del programa que prepara el terreny per gaudir al 100% el proper 5 d’abril. El primer seran els ‘Running Games’, el dijous, 19 de març (19h), al concessionari Renault Auser de Badalona, un dels patrocinadors de la cursa.

El 21 de març, els nens i nenes tindran el seu moment amb els ‘Kids Games’, una activitat pensada per a ells i elles que tindrà lloc al hall del Màgic Badalona.

El 28 de març s’enfilarà la recta final abans del repte dels 10K o 5K d’enguany, i tothom qui ho vulgui podrà participar al reconeixement del circuit, que es durà a terme a les 11h del matí.

Per últim, el 4 d’abril, dia previ a la cursa, tothom podrà gaudir de la presentació de llibre ‘El límit te’l poses tu’, de l’esportista Àlex Roca. Un lluitador que va patir una paràlisi cerebral que li va provocar una significativa discapacitat física quan era petit i que continua creuant metes de reptes increïbles als seus quasi 30 anys. Una injecció d’energia que ningú es pot perdre!

L’estand de la cursa obre al Màgic

A partir d’aquest 11 de març, d’altra banda, l’estand de la Màgic BDN Running s’instal·larà al hall principal del centre comercial, de dimecres a divendres, en horari de tarda, i dissabtes tot el dia. T’hi pots apropar per a demanar-hi informació, fer-hi consultes i inscriure’t a la cursa del proper 5 d’abril.