Èxit de participació en la Màgic BDN Running més solidària

3.500 corredors i corredores s’han donat cita durant el matí d’aquest diumenge 16 d’octubre a Badalona per celebrar l’onzena edició de la Màgic BDN Running, una de les cites esportives més importants de la ciutat.

Recorrent els punts més emblemàtics de Badalona i en un circuit pràcticament pla pensat per gaudir i per fer bones marques; els i les participants han pogut ser part d’una cursa que, aquest any, ha viscut una de les seves edicions més solidàries.

I és que, com és habitual, enguany s’han continuat sumant fons per la lluita contra la leucèmia de la mà de la Fundació Josep Carreras. Gran part d’aquests donatius s’han recaptat amb les inscripcions dels participants i d’aquells que han volgut fer una donació extra amb el Dorsal Imparable. A més, també s’han celebrat tot un seguit d’activitats vinculades a la cursa, en les quals s’han aconseguit més diners per la causa.

En total, en aquesta onzena edició de la Màgic BDN Running s’han recaptat 5.000 euros. L’encarregat de recollir el xec ha sigut, en nom de la Fundació Carreras, el director de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia, el doctor Manel Esteller. També han pujat a recollir el xec la familia Condon, ja que la cursa és memorial a Luis Condon, corredor badaloní mort al 2011 per la leucèmia.

Durant la celebració de la Màgic BDN Running els que ho han volgut, també han pogut fer-se donants de medul·la en un estand instal·lat al final del recorregut en col·laboració al Banc de Sang i Teixits. 

Tornant a la part esportiva, els guanyadors i les guanyadores de la Màgic BDN Running han sigut:

10 K

1r femení: Marta Mesalles (39:34)

1r masculí: Victor Nafria (32:31)

5K

1r femení: Ariadna Fernández (18:54)

1r masculí: Faissal El Meziani (15:15)