La Màgic BDN Running rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per fer una cursa encara més inclusiva

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, ha tornat a sumar-se un any més a la Màgic BDN Running amb un col·laboració que fa possible que tothom tingui l’opció de ser part d’aquesta mítica cursa de Badalona.

I és que el lema d’aquest any, ‘El que ens fa grans!’, reflecteix perfectament dos aspectes claus de la cursa: la suma d’esforços per fer possible una cita clau a la ciutat de Badalona i el fet de crear un esdeveniment on tots hi tenen cabuda, independentment de si són o no esportistes habituals, de la seva edat o de qualsevol altre factor. Un esdeveniment 100% inclusiu.

Així, gràcies al suport de Fundació ‘la Caixa’, s’ha pogut oferir a diversos centres i entitats socials de la ciutat, la possibilitat de formar part del programa ‘Tots/es correm!’, posant a disposició dels usuaris d’aquestes organitzacions diferents activitats que tenen a veure amb la Màgic BDN Running.

Aquest any, els usuaris del Casal dels Infants, que a Badalona té seu a La Betsaida i dóna suport a famílies dels barris de Llefià i Sant Roc; els del CRAE Gorg, que acull a infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat; i els de Badalona Capaç, que promou la integració laboral de persones amb discapacitat intel·lectual; s’han pogut beneficiar d’aquest programa que ha inclòs xerrades prèvies per fer difusió de la Màgic BDN Running i entrenaments per preparar el jovent per a la cursa.

A més, i també gràcies al recolzament de la Fundació “la Caixa”, els usuaris d’aquests centres que vulguin tindran una inscripció totalment gratuïta per a la Màgic BDN Running, podent gaudir no només de tot el circuit i la seva animació, sino també de la Bossa de la Cursa, els punts d’avituallament i, en definitiva, tot el que engloba aquesta cita.

D’aquesta manera, des de la Màgic BDN Running, i de la mà de la Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, seguim treballant perquè la cursa no només sigui una de les jornades esportives i solidàries més importants de la ciutat, sinó també perquè tots els badalonins i totes les badalonines en puguin formar part de manera activa.

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank, la més gran d’Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització de les ajudes econòmiques adreçades a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s’ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.