El 29 d’octubre torna la Màgic BDN Running unint esport i solidaritat a Badalona

El pròxim diumenge 29 d’octubre Badalona tornarà a ser el punt d’unió entre el running i la solidaritat gràcies a la 12a edició de la Màgic BDN Running. La cursa, clau en el calendari esportiu de la ciutat i els voltants, manté l’exitós format d’altres anys, amb la sortida i l’arribada a la plaça President Tarradellas i amb circuits totalment diferenciats.

Torna l’emblemàtic circuit de 10 quilòmetres, homologat per la Federació Catalana d’Atletisme i que transcorre pels punts més característics de Badalona. Així doncs, passarà pel Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port de Badalona o el famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono. 

Pel que fa al circuit de 5 quilòmetres serà una variant del circuit de llarg i estarà pensat per aquells que volen fer marques ràpides o que s’inicien al món del running. Ambdós circuits puntuen a la lliga ChampionChip.

A més, un any més, tornen les curses infantils, amb diverses categories segons les edats i que tenen com a objectiu iniciar els i les runners més joves en el món de l’esport i compartir amb ells els valors de la solidaritat i l’esperit familiar i festiu que caracteritzen aquesta prova.

‘Feta per tothom’, homenatge a les persones que fan possible la cursa

La Màgic BDN Running no només és una de les grans cites esportives i solidàries de la ciutat, sinó que també es caracteritza per moure una gran quantitat de gent que comparteixen els valors de l’esport i la solidaritat: esportistes, voluntaris, organització, públic…

El claim d’aquest any ‘Feta per tothom’ vol precisament rendir homenatge a totes aquelles persones que, d’una manera o altra, aconsegueixen any rere any fer que la Màgic BDN Running sigui molt més que una cursa.

A més, aquest any s’introdueixen tant al cartell com a la gràfica general tres personatges que representen i personifiquen els tres pilars de la cursa: running, solidaritat i Badalona. I és que darrere de cadascun d’aquests pilars també hi ha moltes persones que els representen i a qui es vol rendir homenatge. 

Promoció de sortida: guanya el teu dorsal gratuït!

Per celebrar l’obertura d’inscripcions, des de l’1 de setembre fins al 7 de setembre estarà habilitada la ruleta de la Màgic BDN Running. Es tracta d’un joc al qual es pot accedir al web fetapertothom.cat on els i les participants podran aconseguir inscripcions gratuïtes, descomptes, regals i merchandising.

Tant les inscripcions gratuïtes com els descomptes es podran bescanviar fins al 10 de setembre. Els regals físics es recolliran a la Fira de la Cursa del 28 d’octubre. Pel que fa als regals que són serveis oferits per col·laboradors de la cursa, s’hauran de bescanviar segons les indicacions rebudes en guanyar el premi.

Compromís solidari

Un any més, la Màgic BDN Running torna a renovar el seu compromís solidari en la lluita contra la leucèmia. I és que cal recordar que la prova és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa d’aquesta malaltia.

Per això, 1 euro de cada inscripció serà donat per part de l’organització a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia. A més, com és habitual, les persones participants podran adquirir el ‘Dorsal Imparable’ que permet fer, junt amb la inscripció, una donació extra a la Fundació Josep Carreras i rebre un obsequi i serveis premium el dia de la cursa.

En les últimes 11 edicions la cursa ha assolit 50.000 euros en donatius i, a més, ha contribuït a donar visibilitat a aquesta causa que està molt present en tota la campanya de comunicació de la cursa i que s’acompanya amb un compromís amb el Banc de Sang i Teixits per informar sobre la donació de medul·la òssia.

Màgic Badalona, partner principal de la Màgic BDN Running

Com és habitual, el Centre Comercial Màgic Badalona torna a ser el patrocinador principal de la Màgic BDN Running, a la qual dona nom.

Però no només això, sinó que el centre comercial serà l’epicentre de la cursa, acollint la Fira de la Cursa el pròxim 28 d’octubre i diferents activitats vinculades a l’esdeveniment.

Entre aquestes activitats cal destacar els entrenaments que, de manera totalment gratuïta, permetran als i les participants preparar-se per la cursa amb diferents classes que es realitzaran les setmanes prèvies.