El Màgic Badalona, patrocinador principal de la Cursa, un any més

El Màgic Badalona és el centre comercial de referència de la ciutat i també ho és de la Cursa. S’ha convertit en un dels principals patrocinadors de la Màgic BDN Running i ha demostrat la seva completa implicació amb la ciutat i l’esport any rere any! La diversitat de botigues, la decoració i la qualitat dels espais el converteixen en un centre comercial molt atractiu i per a tots els públics. Compta amb més de 40 botigues, restaurants, multicine, gimnàs, pistes de bàsquet i de pàdel, pàrquing gratuït i, sobretot, un ambient molt esportiu! Tot el que necessitis ho trobaràs en aquest espai, on viuràs una experiència única!

El Centre Comercial acollirà de nou la Fira de la Cursa i el servei de guarda-roba. Volem donar-te les màximes facilitats perquè puguis gaudir de la cursa com mai! Les persones inscrites podreu recollir el dorsal i la samarreta oficial durant la Fira de la Cursa el dissabte 28 d’octubre de 10 a 20 hores.

Estigues preparat per la cursa i bat el teu propi rècord venint als entrenaments de la Màgic BDN Running, que són possibles gràcies a la implicació del CC Màgic Badalona! Amb tot l’espai exterior del Centre Comercial, l’equip Funrunners (@clubfunrunners) ha pogut organitzar un seguit d’entrenaments perquè estiguis més entrenat que mai! Els entrenaments seran els propers 28 de setembre i 5 i 8 d’octubre! Properament, anunciarem més detalls a través del nostre Instagram

Vols córrer la cursa feta per tothom?

T’hi esperem amb moltes sorpreses! Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç.