Màgic BDN Running: 12 anys d’esport i lluita contra la leucèmia

Solidaritat, investigació i esport van de la mà a Badalona gràcies a la Màgic BDN Running. La cursa popular per excel·lència de la ciutat celebrarà la seva 12a edició el pròxim 29 d’octubre. Com cada any, la prova manté el seu compromís amb la lluita contra la leucèmia. Un any més demostrem que la Màgic BDN Running és molt més que una cursa, és el que ens fa grans!

L’essència solidària de la Màgic BDN Running segueix i es promou un any més: és un homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. En aquest sentit, l’organització dona 1 € de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia, a més de promocionar el “Dorsal Imparable”, un dorsal especial pels participants que vulguin fer una donació íntegra a la Fundació. D’aquesta manera, durant les 11 edicions anteriors s’han recaptat gairebé 50.000 €, una xifra espectacular que farem que no pari de créixer. 

A més, l’organització de la Cursa promou un seguit d’entrenaments durant les setmanes prèvies per a preparar la Cursa, mostrant el seu compromís per tal de fomentar els hàbits de vida saludables i la col·laboració amb diverses entitats socials de la ciutat.

Fundació Josep Carreras

Des de fa més de 30 anys, moguts pel desafiament d’aconseguir que la leucèmia sigui, algun dia, una malaltia 100% curable, des de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia impulsen de forma incansable tot tipus de projectes a favor dels pacients i de la ciència.

Uneix-te a la cursa solidària més esperada de l’any i posa el teu gra de sorra a la lluita contra la leucèmia! La BDN Running és una de les principals cites esportives i solidàries de l’àrea metropolitana i any rere any demostrem que és molt més que una cursa, és el que ens fa grans! 

Per inscriure’t a la cursa que ens fa grans només has d’accedir a aquest enllaç i seguir els passos: t’hi esperem!