Aigües de Barcelona col·labora amb la sostenibilitat dels avituallaments de la Màgic BDN Running

La Màgic BDN Running aposta per la sostenibilitat durant tot el procés d’organització. Un any més, els punts d’avituallament de la cursa es nodriran amb Aigües de Barcelona i faran servir gots de cartó 100% reciclables, per tal de no contribuir al malbaratament de plàstic i la generació de residus innecessaris.

Gràcies a la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors de la cursa serà la mateixa que arriba a les llars badalonines amb completa garantia sanitària. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona en garanteixen la salubritat.

L’aigua potable, font de salut i sostenibilitat

L’aigua potable, a banda de no tenir microorganismes patògens ni components tòxics perjudicials per a la salut, ha de ser agradable i útil per als usos als quals es destina, també per la hidratació dels corredors. Per tal que això sigui possible, passa nombrosos controls des del seu origen a la natura fins que es lliura als consumidors.

Cada any, Aigües de Barcelona obté més de 100.000 mostres d’aigua de les instal·lacions i n’hi fan controls exhaustius amb l’objectiu que l’aigua compleixi tots els requisits legals i ofereixi la màxima seguretat de consum.

D’aquesta manera, la Màgic BDN Running i Aigües de Barcelona tenim cura d’un bé escàs i imprescindible i comptem amb la teva col·laboració per fer de la nostra cursa un referent de sostenibilitat. Vine a córrer amb nosaltres. Inscriu-t’hi aquí!