Direxis Tusgsal, patrocinador de la Màgic BDN Running

Un any més, Direxis Tusgsal, s’implica amb la cursa i amb la ciutat i torna a ser patrocinador oficial de la Màgic BDN Running. Es tracta d’una empresa de serveis de transport de persones i de serveis generals afins, de gestió ètica, eficient, sostenible i socialment responsable, d’acord amb els nostres valors.

Donen servei a municipis com Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montcada i Reixac, Montgat i Tiana, amb les connexions d’aquestes localitats amb la ciutat de Barcelona, i la d’autobusos nocturns a bona part de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, un dels objectius de la Màgic BDN Running, més enllà de gaudir de l’esport i ser una cursa solidària, és minimitzar l’impacte mediambiental tant per a la cursa com per al dia a dia. I això, amb Direxis Tusgsal és possible!

Si utilitzes transport públic, contribueixes a la lluita contra la congestió, la contaminació i el canvi climàtic a les zones urbanes. Si tots posem el nostre granet de sorra, aconseguirem un món millor. 

Vine a la Màgic BDN Running en transport públic! Per una Badalona més sostenible!

Màgic BDN Running, el que ens fa grans!

Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!