Angel Mullera guanya la quarta edició de la BDN Running L’Aliança

_CBB1114La cursa es consolida com un esdeveniment participatiu i solidari que mobilitza tota la ciutat de Badalona

Aquest matí s’ha celebrat la quarta edició de la BDN Running L’Aliança que, superant totes les previsions de participació, ha reunit uns 3.000 runners, dels quals gairebé 2.900 han creuat l’arc de meta en una autèntica festa de l’atletisme popular.

El tret de sortida de la cursa s’ha donat puntualment a les 9:30 hores a la Rambla del Gorg. El primer dels 10 km ha transcorregut pels carrers de nova urbanització a la zona del futur canal del Port, fent més atractiu i ample el circuit, que té un recorregut pràcticament pla, fet que el converteix en una prova molt ràpida.

El més ràpid en completar el traçat ha estat l’especialista en 3.000 obstacles, Angel Mullera, que s’ha adjudicat el triomf en aquesta edició de la cursa després d’aturar el crono en 31:30. El segon lloc ha estat per a Pol Guillén Duñó, campió de la passada edició de la BDN Running L’Aliança, que ha finalitzat la prova en 31:45. El tercer classificat, Enrique Luque Martín, ha completat el podi masculí amb un temps de 31:52.

En categoria femenina la més ràpida ha estat Montse Carazo Argem que ha aconseguit la victòria després de completar el traçat en 37:14. Wafaa Azadou Slaiti ha entrat en segona posició (39:07) mentre que la tercera plaça ha estat per a Mireia Suñé Galán (41:31).

La prova s’ha desenvolupat en un ambient festiu, en una jornada en la qual el temps amenaçador de primera hora ha donat treva als atletes que han pogut gaudir d’un recorregut que transcorre pels llocs més emblemàtics de Badalona, fruint de l’animació a càrrec de grups de música emergents de la població, que han actuat en diferents escenaris al llarg de la cursa.

La BDN Running L’Aliança és també una cursa solidària i, en memòria de l’atleta popular badaloní Luis Condon, destina un euro de cada inscripció a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

La propera cursa del Circuit L’Aliança, que està format per un total d’onze de les millors curses del calendari atlètic català, serà la Nocturna Sport Ciutat de l’Hospitalet, amb distàncies de 5k i 10k, que se celebra el proper 18 d’abril a L’Hospitalet de Llobregat.

L’Aliança, dins de la seva aposta per l’esport com a mitjà per fomentar hàbits de vida saludable i millorar la salut mitjançant una vida activa, dóna suport aquest Circuit com a patrocinador principal. Avalada per més d’un segle d’experiència, L’Aliança és la primera mutualitat de previsió social de Catalunya per nombre de socis.

Classificació completa aquí.