Informació d’interès pel cap de setmana

Recollida de dorsal

Ja ho tenim aquí! Dissabte de 10 a 20 hores t’esperem a la Fira del Corredor, al Centre Comercial Màgic Badalona per recollir el teu dorsal, la bossa del corredor i la samarreta de la BDN Running 2015 L’Aliança.

Busca en aquest llistat el teu dorsal. Sinó et trobes però t’has inscrit, ves amb el comprovant al taulell d’incidències.

Si et vols inscriure tens l’oportunitat d’aconseguir un dels 100 dorsals extres a partir de les 10 del matí!

Podràs recollir presentant el teu DNI i comporvant d’inscripció. Si te’l recull una altra persona, caldrà que porti una foto o fotocòpia del teu DNI. Si has comprat algun producte I’M HEART t’hauràs d’adreçar a la seva carpa a recollir-lo.

En el cas que no puguis recollir el teu dorsal dissabte, podràs fer-ho diumenge fins les 9h a la zona de sortida i arribada, situada a Rambla del Gorg.

A més a la Fira del Corredor podràs trobar promocions i ofertes dels nostres partocinadors.

Informació per diumenge

Mobilitat
La sortida tindrà lloc a les 9:30 hores des de Rambla del Gorg.
Com arribar-hi:
  • Metro: L2 i L10, estació de Gorg a la sortida.
  • Rodalies de Catalunya: R1 i RG1, estació de Badalona (a 750 m).Bitllet gratis presentant aquest val!
  • Vehicle privat: per C31 sortides 210 i 211 (Badalona Sud – Sant Adrià). Aparcament 5 hores gratuït al CC Màgic obert des de les 8h (tots els acessos).

 

Aquí tens la teva samarreta!
Aquesta és la samarreta Brooks de la BDN Running L’Aliança 2015 patrocinada per “la Caixa”, IKEA Badalona, Dígest, TUSGSAL, Sarau 08911, SmlileBox, El Periódico, TeleB, RunnerSquare i ChampionCheck.

Circuit 2015

En el circuit de la BDN Running, millorem els primers quilòmetres evitant el polígon Badalona Sud. Els circuit està homolgat per la Federació Catalana d’Atletisme(vegeu l’informe).

Revista del Corredor
A la Revista del Corredor trobareu més informació d’interès de la prova, entrevistes i reportatges i promocions dels nostres patrocinadors.
Visualitza-la amb PDF.