La BDN Running més solidària comptarà amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”

_TRS2987-1El proper 22 de març Badalona acollirà la quarta edició de la BDN Running L’Aliança, una prova amb un circuit de 10 quilòmetres que comptarà amb més de 3.500 corredors. La prova és un memorial al corredor popular badaloní Luis Condón que va morir de leucèmia fa 4 anys.

Per això la BDN Running L’Aliança té caràcter solidari i l’Obra Social “la Caixa” aporta un euro de cada inscripció a la Fundació Carreras de Lluita contra la leucèmia. A més l’Obra Social “la Caixa” i la organització promouen la participació de les persones en tractament de les addicions del centre de Projecte Home de Montgat en l’esdeveniment mitjançant el programa “Corre per les addicions” i desenvolupant tasques logístiques a la cursa. Per últim “la Caixa” i l’organització han iniciat aquest any el programa “Tots correm” on hi participen entitats de la ciutat de Badalona que treballen amb adolescents en risc d’exclusió social.

Ferran Hidalgo, de l’organització de BDN Running, i Sergio Cabrera, director de l’oficina de CaixaBank del carrer de Mar han signat el conveni de col·laboració que permet desenvolupar la vesant social d’aquest esdeveniment que, en 4 anys, s’ha convertit un referent en el calendari metropolità de curses.

Obra Social “la Caixa”: Més compromesos que mai

El compromís de “la Caixa” amb les necessitats de la societat on desenvolupa la seva activitat financera  i amb el benestar de les persones, una de les senyes d’identitat des del seu naixement al 1904, adquireix una dimensió més àmplia i més diferencial que mai en les actuals circumstàncies.

Malgrat les dificultats, l’entitat mantindrà el pressupost de la seva Obra Social durant el 2015 en 500 milions d’euros, la mateixa xifra pressupostada en els darrers 7 anys.