VARTA AG, nou patrocinador oficial Màgic BDN Running

  • Recolzarà la prova per primera vegada, vinculant-se amb un esdeveniment esportiu, solidari i amb fort arrelament al territori.
  • Com a gran novetat, aportaran el Punt Varta, el punt més energètic

VARTA AG és una empresa alemanya que fabrica i comercialitza un complet portfoli de piles i bateries, des de microbateries, piles domèstiques o sistemes d’emmagatzematge d’energia, fins a solucions de bateries específiques per al client amb una gran varietat d’aplicacions. Enguany, s’ha convertit en el patrocinador oficial de la Màgic BDN Running per tal de vincular-se amb un esdeveniment esportiu,  solidari i amb fort arrelament al territori.

Des del 1887, VARTA AG s’ha consolidat com la companyia de referència del sector, ja que estableix estàndards de la indústria en àrees importants. Com a empresa matriu del grup, opera en els segments de negoci Solucions i microbateries d’ions de liti i Bateries domèstiques.

La 11a edició de la Màgic BDN Running arriba amb més força que mai, una edició que no deixarà a ningú indiferent, en gran part gràcies a nous patrocinadors com Varta. 

Descobreix el punt VARTA AG!

Enguany, per fer-ho encara més especial i per celebrar la incorporació d’aquest patrocinador, comptarem amb un punt únic format per un inflable il·luminat amb forma de pila, envoltat de llums de colors que faran que quan els corredors i corredores hi passin per davant sentin que tenen més energia que mai!

I no només això, també faran dos sortejos que pròximament anunciarem a través de les nostres xarxes!

T’esperem a la Màgic BDN Running  amb moltes sorpreses! Inscriu-t’hi a través d’aquest enllaç.