Duet Sports s’uneix a la Màgic BDN Running

Duet Sports és una de les marques de centres esportius més reconegudes del país. Compten amb gimnasos per tot el territori amb unes instal·lacions i serveis únics i exclusius pels seus usuaris. Ofereixen activitats molt variades, zones d’aigua, pàrquing, pàdel i zones exteriors per a fer entrenaments funcionals. 

Enguany, han volgut col·laborar amb la Màgic BDN Running, la cursa més important de la ciutat. Seran els encarregats de coordinar les activitats infantils el pròxim 8 d’octubre, amb una programació molt especial perquè els petits i les petites gaudeixin com mai.

Per altra banda, el mateix dia de la cursa l’staff de Duet dirigirà una classe de zumba per començar amb molta energia, acompanyat d’uns escalfaments i estiraments. A Duet Sports saben tot el que és necessari per a realitzar una cursa sense incidents i aconseguir la millor marca!

A Badalona hi trobaràs un centre de Duet Sports situat al Màgic Badalona on podràs consultar totes les activitats que es fan i veure la que més encaixa amb el que necessitis.  I el més important de tot, si encara no t’has inscrit a la Màgic BDN Running, allà podràs fer-ho de manera presencial i amb totes les facilitats. No t’ho pots perdre!

També pots fer-ho online a través de la nostra pàgina web.