Badagres, a prop de la gent de Badalona

La Màgic BDN Running no seria possible sense els seus patrocinadors! En aquesta ocasió volem fer una menció especial al grup Badagres, que s’han implicat al 100% en l’esport a BDN i ens han ajudat a fer aquesta cursa, la que ens fa grans.

Badagres ajuda tant a particulars com a professionals a fer més fàcil qualsevol projecte de construcció, reforma o interiorisme per a la llar. No només compten amb els millors productes de qualitat, sinó que a més, ofereixen el recolzament i l’assessorament de professionals d’obra, electricitat, gas, aigua i fusteria per tal d’aportar solucions concretes a tot allò que necessites.

Perquè després d’un bon entrenament no hi ha res millor que arribar a casa, el teu refugi on descansar i agafar forces. Per aquest motiu, és molt important tenir-ho adequat a tot el que necessites, als teus gustos, a la teva comoditat… i aconseguiràs millors resultats. 

A més, aquest any és més especial que mai perquè Badagres torna amb una nova imatge! I no només això, també tornen amb la fantàstica Campana Solidària, que farà donatius a la Fundació Carreras cada cop que soni!

Vine a córrer la Cursa que ENS FA GRANS!

Si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!