La Màgic BDN Running torna Badalona amb una 7a edició plena de novetats!

La 7a edició de la Màgic BDN Running presenta un nou circuit de 5K, que complementa el 10K, per tal d’acostar l’esport a un ampli ventall de població i esdevenir una festa de l’atletisme!

El proper 18 de març, Badalona té una cita amb l’esport i la solidaritat. L’exitosa Màgic BDN Running arriba a la seva 7a edició amb l’objectiu de consolidar-se entre les proves en ruta de 10 quilòmetres amb més participació de l’àrea metropolitana i amb un nou circuit de 5 quilòmetres,que s’afegeix a l’emblemàtic recorregut de les anteriors 6 edicions. Els participants podran escollir entre la modalitat de 10K, amb sortida a les 9:30h o la modalitat de 5K, amb sortida a les 9:45h.
Les dues curses tindran sortida i arribada a la Rambla del Gorg i estan incloses a la Lliga Championchip amb puntuació doble.

Les característiques dels circuits són ideals per a fer-hi bones marques ja que hi destaquen una altimetria plana i assequible i transcorren, en bona part, en paral·lel al mar. Un altre dels al·licients pels corredors és el paisatge: el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports,
la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port de Badalona o el famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono són escenaris per a gaudir durant la prova.

El preu de les inscripcions, a partir de 13€ (en funció del tipus de xip), permetrà als participants gaudir de la cursa, el cronometratge i l’assegurança, aconseguir la samarreta tècnica Mizuno i concórrer a les activitats programades. També es premiarà amb una bossa del corredor amb multitud d’obsequis.
A més, els participants comptaran amb serveis de cortesia com guarda-roba i avituallament durant i després de la Cursa, amb esmorzar i beguda.

Aquest 2018 el lema triat ha estat “Fes-la Teva”. L’objectiu és posar en valor la opció de triar entre diferents circuits i, alhora, recalcar el caràcter extraesportiu i social d’una prova que els corredors es poden sentir pròpia. En aquest sentit, destaca la vessant solidària de la prova, que és un homenatge a l’atleta popular badaloní Luis Condon que va morir de leucèmia fa 7 anys.
L’organització dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia. Durant les 6 edicions anteriors ja s’han recaptat més de 20.000€. A més, l’’organització de la Cursa promou un seguit d’activitats durant les setmanes prèvies per a preparar
la Cursa, fomentar els hàbits de vida saludables i col·laborar i ajudar diverses entitats socials de la ciutat.

El Centre Comercial Màgic Badalona dóna nom a la prova i n’és el patrocinador principal. Acollirà activitats vinculades a l’esdeveniment com ara la Fira del Corredor i diferents serveis el mateix dia 18, serà el punt de sortida dels entrenaments previs i gaudirà d’un stand per a
inscripcions presencials. La sortida de la prova, a la Rambla del Gorg, davant del Centre Comercial és un emplaçament molt ben comunicat en transport públic (L2, L10 i Tram) així com també en vehicle privat (es podrà fer ús de l’aparcament del mateix centre).