Presentació del llibre d’Arcadi Alibés “La volta al món en 80 maratons” a Badalona

Màgic BDN Running juntament amb Saltamartí Llibres i Cossetània edicions us porten a Badalona la presentació del llibre “La volta al món en 80 maratons” del periodista de TV3 Arcadi Alibés.

La presentació tindrà lloc dimarts 30 de maig a les 19.30h a Saltamartí Llibres (C/ Caninge Baranera, 78) i és oberta a tothom.

En el llibre hi trobareu un repàs de la trajectòria maratoniana de l’Arcadi i, al mateix temps, una guia molt útil pels maratonians viatgers. S’hi decriuen 80 escenaris on l’autor a corregut mentre feia la volta al món acumulant 130 maratons entre les quals hi ha les més importants del planeta com són Nova York, Boston, Chicago, Londres, París Berlín i Tòquio, però també moltes d’exòtiques, com l’Illa de Pasqua o l’Antàrtida, i desconegudes, com Glimmen o les Illes Verges. Agafant com a referència la cèlebre novel·la de Jules Verne La volta al món en 80 dies, l’autor enllaça geogràficament les 80 maratons diferents que ha corregut, i n’elabora una guia de viatges. I és que Arcadi Alibés va descobrir fa temps que la fórmula d’ajuntar maratons i turisme era immillorable per combinar aquestes dues passions. Com diu ell, moltes vegades els corredors populars no tenen clar si viatgen per córrer o corren per viatjar.

Arcadi Alibés

Arcadi Alibés Riera (l’Ametlla de Merola, Berguedà, 1959) és periodista esportiu des del 1978. Va començar en premsa escrita (Sport i El Noticiero Universal), va passar per la ràdio (Catalunya Ràdio) i, a finals del 1984, va ingressar a Televisió de Catalunya, on ha intervingut en tot tipus de programes i informatius de TV3, Canal 33, Esport 3 i Canal 3/24.

Al marge d’informar sobre l’esport d’elit, des de ben jove va començar a practicar l’atletisme de fons i de seguida es va aficionar a córrer maratons. Entre el 1983 i el 2016 n’ha disputat 130, en 80 llocs diferents dels 7 continents.

La volta al món en 80 maratons és el seu quart llibre. Abans va publicar Córrer per ser feliç (2010), Les petjades dels herois (2012) i 100 motius per córrer (2014).