La Màgic BDN Running recupera la presencialitat celebrant la desena edició el proper 14 de novembre

Badalona torna a tenir una cita amb l’esport popular i la solidaritat el proper diumenge 14 de novembre. La Màgic BDN Running celebra els 10 anys després d’una novena edició virtual. Enguany, l’objectiu és recuperar la normalitat de l’esdeveniment celebrant el 10è aniversari amb totes les mesures sanitàries.

En motiu del desè aniversari, la Màgic BDN Running arriba carregada de novetats. D’una banda en destaca un nou emplaçament de sortida i arribada. Serà a la zona de la plaça President Tarradellas, on es podrà disposar d’un espai més diàfan per acollir als participants. A més, el nou circuit permet segregar el 100% la sortida i l’arribada, fet que permetrà gestionar sortides esglaonades cada pocs segons.

A nivell tècnic, el circuit de 10 quilòmetres també es renova coincidint amb els 10 anys. Els darrers quilòmetres de la cursa seran més plans i, per tant, més ràpids. El circuit s’ha tornat a homologar per la Federació Catalana d’Atletisme sense perdre l’al·licient més destacat: transcórrer pels punts més emblemàtics de Badalona. Seguirà transcorrent per punts com el Centre Comercial Màgic Badalona, el Palau Municipal d’Esports, la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port de Badalona o el famós Pont del Petroli i la fàbrica de l’Anís del Mono. Pel que fa al circuit de 5 quilòmetres serà un variant del circuit de 10 quilòmetres. Els dos circuits puntuen a la lliga ChampionChip.

A causa de la situació sanitària s’ha decidit suspendre les tradicionals curses infantils, per evitar l’acumulació de persones i públic.

Celebrem els 10 anys

Per celebrar aquest aniversari tan marcat i incentivar-ne la participació, la Màgic BDN Running obre inscripcions amb un preu promocional durant les properes 48 hores, fins al 7 d’octubre. La inscripció amb xip groc a qualsevol dels dos circuits tindrà un preu de 10 euros mentre que fer-ho amb xip de lloguer costarà 12 euros.

A més, coincidint amb l’aniversari, entre l’1 i el 14 de novembre tindran lloc a diversos punts de la ciutat diferents actes i iniciatives per celebrar l’aniversari. En destaquen una exposició i un joc.

Compromís solidari
Amb 10 anys a la motxilla l’organització vol emfatitzar amb la vessant solidària de la prova, que és un homenatge a l’atleta popular badaloní Luis Condon que va morir de leucèmia fa 7 anys.
Es dóna 1€ de cada inscripció a la Fundació Josep Carreras a favor de la lluita contra aquesta malaltia. Durant les 6 edicions anteriors ja s’han recaptat més de 20.000€.

Màgic Badalona punt neuràlgic de la Màgic BDN Running
El Centre Comercial Màgic Badalona dóna nom a la prova i n’és el patrocinador principal. Acollirà activitats vinculades a l’esdeveniment com ara la Fira del Corredor i diferents serveis el mateix dia de la prova, el 14 de novembre.