Blai Hermoso i Noelia Cano Pérez, guanyadors de la 9a Màgic BDN Running en format virtual

Més d’un miler d’atletes sumen 15.000 quilòmetres solidaris a la 9a edició de la Màgic BDN Running.

La Màgic BDN Running 2020 ha tingut lloc en format virtual, degut al context de pandèmia i amb la voluntat de poder garantir la seguretat i la salut de tots els participants, alhora d’oferir una alternativa a la tradicional cursa de 5 i 10 quilòmetres pels carrers més emblemàtics de Badalona.

 

L’innovador format ha girat al voltant d’una aplicació mòbil desenvolupada expressament per la prova i que ha acollit més de 1000 participants. El format virtual de la cursa, s’ha combinat amb activitats presencials organitzades en grups reduïts al centre comercial Màgic Badalona per mantenir l’esperit lúdic que tant caracteritza a la cursa. 

 

Els guanyadors de la prova han estat els usuaris que més quilòmetres han sumat amb l’aplicació i, per tant, els més fidels i constants. En categoria masculina absoluta i masculina local l’atleta badaloní Blai Hermoso ha pujat al graó més alt del podi amb una distància recorreguda de 171,90 durant el període. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora absoluta ha estat Noelia Cano Pérez amb 154,76 km. I Sandra Caballero s’emporta el trofeu com a líder femenina de la categoria local amb un total de 125,47 quilòmetres.

 

Quilòmetre a quilòmetre els participants han gaudit d’incentius i premis.  Durant la prova s’han realitzat diversos sortejos. Entre ells, un cap de setmana amb un vehicle elèctric de la mà de Renault Auser,  una polsera d’activitat i un rellotge Garmin, aquest últim sortejat per Màgic Badalona només entre els participants més grans de la prova.

 

Cal recordar que la Màgic BDN Running té un fort compromís social. En un context en que s’ha de posar més que mai en valor la investigació mèdica. S’han recaptat un total de 4.000€ per la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, gràcies a la  Fundació “la Caixa”. Més de 150 persones s’han sumat a l’Hora imparable, iniciativa proposada per Badagres, empresa de materials de construcció de Badalona, consistent en fer una donació extra per cada quilòmetre de més, sumat pels participants.

 

La voluntat de la Màgic BDN Running és poder seguir promovent l’esport a la ciutat aquest 2021 amb els formats més adequats en funció de la situació epidemiològica. En aquest sentit, des de l’organització es vol destacar l’esforç que s’ha realitzat amb amb el disseny i desenvolupament de l’aplicació  i fem èmfasi en què és una eina que ha arribat per quedar-se com a part de la prova, mitjà que permet generar valor afegit, experiències addicionals utilitzant la gamificació. A través de les xarxes socials es faran saber les novetats i dates per la prova que al 2021 arribarà a la seva desena edició.

[URIS id=9185]