Badagres col·labora amb la Màgic BDN Running realitzant una aportació extra a la lluita contra la Leucèmia a la Fundació Josep Carreras.

Badagres esdevé per primer cop patrocinador de la prova, que té una vessant solidària per a la lluita contra la Leucèmia, i que en l’edició d’enguany s’ha celebrat en format virtual. 

L’empresa badalonina Badagres ha col·laborat aquest 2020 amb la Màgic BDN Running amb un donatiu extra de 500 euros a l’aportació recollida per l’esdeveniment a la lluita contra la Leucèmia. La cursa que és un dels esdeveniments esportius més emblemàtics de la ciutat de Badalona i que degut a la crisi sanitària de la COVID-19 va haver d’adaptar-se i realitzar-se en un format híbrid que ha comptat amb una aplicació per a mòbil per sumar quilòmetres i una sèrie d’activitats exteriors en grups reduïts. Badagres ha volgut iniciar aquest any la col·laboració amb l’esdeveniment com a mostra de suport a les activitats de la ciutat que fan l’esforç per ser resilients en el context de pandèmia.

La Màgic BDN Running és, des de la seva primera edició el 2012, un memorial a l’atleta popular badaloní Luís Condon, que va morir a causa de la leucèmia fa 9 anys. Per això l’esdeveniment col·labora amb la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, i és aquest un dels punts més importants que la empresa badalonina ha valorat més a l’hora de sumar la seva col·laboració a l’esdeveniment: “Ara més que mai hem d’estar a prop de la gent de Badalona i de causes solidàries com la de la Cursa Màgic BDN Running, perquè participant en aquest esdeveniment fem Badalona” declara Joan Crisol, propietari de Badagres.

Cal recordar que la seu de l’Institut de Recerca Josep Carreras contra la Leucèmia està ubicada al Campus Can Ruti, sent el centre més gran d’Europa en la investigació d’aquesta malaltia. El donatiu extra que l’organització ha realitzat gràcies a Badagres s’ha aconseguit mitjançant l’acció solidària “L’hora imparable”. Durant una hora concreta que es va anunciar el passat 23 de desembre l’empresa badalonina va donar un euro per cada participant que va activar l’aplicació per fer activitat física, fos quina fos la distància que assolís.