La Màgic BDN Running celebra una jornada molt especial

La Màgic BDN Running celebra una jornada molt especial

El passat 8 d’octubre la Màgic BDN Running va celebrar una jornada molt especial on solidaritat, esport i il·lusió en van ser les protagonistes. 

En primer lloc, al Centre Comercial Màgic Badalona es va dur a terme l’acció solidària on es van recaptar fons per la lluita contra la leucèmia. Gràcies a Duet, patrocinador de la Cursa, vam instal·lar les noves cintes de córrer que utilitzen en els seus centres, amb una nova tecnologia única i ideal per practicar per a les curses. Totes les persones que volien provar-les, podien fer un Bizum de la quantitat que desitgessin, destinat a la lluita contra la leucèmia. Així doncs, hem tornat a demostrar que esport i solidaritat van de la mà, i el nostre compromís amb la Fundació Josep Carreras, lluitant per vèncer aquesta malaltia. 

I no només això, el mateix dissabte també vam realitzar l’últim entrenament on es va fer un reconeixement del circuit 10K i la preparació final per a la Màgic BDN Running de la mà de Fun Runners. L’entrenament va ser tot un èxit, corredors i corredores van gaudir com mai dels exercicis i van sortir-ne motivats i amb molta energia per aconseguir la seva millor marca el dia de la cursa!

Per últim, el mateix dissabte també vam dur a terme una gimcana infantil. Una de les novetats més destacables d’aquesta edició és que recuperem les Curses Infantils, per aquest motiu, també vam organitzar unes activitats especials pels nens i nenes que els van servir d’entrenament abans del gran dia. Així doncs, vam preparar un circuit d’habilitats i destresa d’atletisme al Centre Comercial Màgic per a tots els petits runners!

I recorda, si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!