Aigües de Barcelona, l’avituallament oficial sostenible de la Màgic BDN Running

Any rere any, Aigües de Barcelona s’ha implicat amb la cursa i en aquesta 11a edició tornem a comptar amb la seva col·laboració com un dels principals patrocinadors, proporcionant  l’avituallament oficial sostenible!

A través de la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors i les corredores de la cursa serà la mateixa que arriba a les seves llars, amb una garantia sanitària total. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

Els podrem trobar en els diferents punts d’avituallament, on s’utilitzaran gots de cartró reciclables, estalviant així el malbaratament innecessari de plàstic, i contribuint a la reducció del volum dels residus. Aigües de Barcelona estan compromesos amb les persones i el planeta, i treballen amb el clar compromís de millorar la qualitat de vida de les persones i fer de les ciutats un millor lloc per viure.

Així doncs, un any més, Aigües de Barcelona mostra el seu suport amb la cursa i amb la ciutat prestant-nos els seus serveis i ensenyant-nos a gestionar de manera responsable un recurs tan vital com és l’aigua. 

Si encara no t’has inscrit a la cursa que ens fa grans, pots fer-ho a través d’aquest enllaç. No te la perdis!