Bimbo®, nou col·laborador de la Màgic BDN Running

El pròxim 16 d’octubre torna la Màgic BDN Running amb més força i sorpreses que mai. Arriba una edició que es podrà viure amb total normalitat i en la que tornarem a sentir tota la seva essència. És per aquest motiu que Bimbo®, marca de referència en productes deliciosos i nutritius, serà un dels col·laboradors de la Màgic BDN Running. 

Per a tot corredor o corredora, tenir una bona dieta és bàsic per a rendir el màxim possible i recuperar-se de la millor manera. A Bimbo® porten anys realitzant millores en la composició nutricional dels seus productes i apostant per la qualitat dels ingredients que utilitzen per elaborar-los. A part d’aquest compromís nutricional, també promouen un estil de vida saludable mitjançant iniciatives de participació social, brindant eines i fomentant estils de vida saludable. 

La multinacional arriba amb molta força a la Màgic BDN Running i vol que tots els corredors i totes les corredores tinguin la màxima energia per superar la cursa sense problemes! Per aconseguir-ho, cada participant tindrà Bimbo® Bagels dins de la seva bossa de la cursa.

Així doncs, compartim molts dels valors de Bimbo®, de manera que ens fa molta il·lusió que s’hagi convertit en un dels nostres col·laboradors!

Vine a córrer la Cursa que ENS FA GRANS!

Si encara no t’has inscrit a la Cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!