La Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren amb la cursa Màgic BDN i refermen la seva aliança solidària

La Màgic BDN Running és, des de la seva primera edició el 2012, un memorial a l’atleta popular badaloní Luís Condon, que va morir a causa de la leucèmia fa 10 anys. CaixaBank, a través del pressupost descentralitzat de la Fundació “la Caixa”, és el Partner Solidari de la cursa i, un any més, participarà activament en el projecte de divulgació i prevenció d’aquesta malaltia aportant un euro de cada inscripció a la investigació per a la lluita contra la leucèmia.

En aquesta edició, CaixaBank, Fundació “la Caixa” i l’organització tornen a promoure la participació d’entitats del tercer sector a la cursa amb més participants de Badalona. Així mateix, l’organització, facilita la inclusió d’entitats que treballen amb adolescents en risc d’exclusió a través del programa “Tots/es correm”. L’organització vol potenciar encara més la solidaritat aquest 2020 en un context de canvi i resiliència per part de la societat. I, és en aquest sentit que per primera vegada, a través de l’aplicació habilitada per la Cursa s’oferiran reptes solidaris per sumar-se a l’aportació ja existent per part de CaixaBank a través de la Fundació “la Caixa”. D’aquí esdevé, el lema triat aquest any: “Running i solidaritat: la Fórmula Imparable”.

L’Acció Social, un dels pilars del Pla de RSC de CaixaBank

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. Des de l’inici de la crisi de la COVID19, Fundació “la Caixa” ha destinat, a través de CaixaBank, 9,6 milions d’euros a 1.700 projectes relacionats amb el proveïment d’aliments, material sanitari i emergències per donar resposta a les persones vulnerables més afectades per la pandèmia. I, un exemple d’aquests és la col·laboració amb la cursa Màgic BDN Running.