10 anys de la Màgic BDN Running

Ens fa molta il·lusió presentar-vos l’spot de l’10a edició de la Màgic BDN Running. Aquest 2021 és molt especial, perquè tornem al carrer a córrer tots junts i perquè ja fa 10 anys que ho fem: 10 anys d’emocions, de somriures, 10 anys corrent perquè la leucèmia sigui 100% curable. Juntament amb la Fundació Josep Carreras, no pararem fins a conèixer-la, curar-la i, finalment, evitar-la! El podràs veure en aquest enllaç: Spot Màgic BDN RUnning.

Una cursa de 10, que recorre els punts més representatius de la ciutat. Passarem pel Port de Badalona, ens endinsarem al Passeig Marítim pel costat del Pont del Petroli, després d’algunes pujades entrarem al Parc de Can Solei i Ca l’Arnús, arribarem al Passeig de la Rambla i encararem la recta final pel Pavelló Olímpic!

La llibertat del Port i el Pont del Petroli. La connexió amb la natura dels parcs. Les ganes de petar la xerrada al passeig, els records de les Olimpíades del 92 i La Penya al Pavelló Olímpic. Aquestes són les sensacions que ens proporcionen els punts més emblemàtics de Badalona i per on passarà la Màgic BDN Running 2021.I Només hauràs vist una part del molt que Badalona et pot oferir. No et perdis la Baetulo romana, que pots visitar al Museu de Badalona. Tampoc et pots perdre el nucli històric de Dalt la Vila, el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra – on els Reis Catòlics van rebre Cristòfor Colom -, o de la Serralada de Marina. 

10 anys promovent uns valors que van més enllà de l’esport: la Màgic BDN Running és una cursa cívica, festiva i, sobretot, solidària. 10 anys fent Badalona!

Curiositats 

Ho sabies?

  • Amb Màgic BDN Running hem recaptat 40.000€ en 10 anys per lluitar contra la leucèmia.
  • Durant aquests 10 anys, entre totes les persones participants a la Màgic BDN Running hem donat 7,5 voltes al planeta!
  • Cada any la Màgic BDN Running mobilitza 150 voluntaris.
  • Hi ha més de 80.000 fotografies a Instagram indexades amb els hashtags de la Màgic BDN Running.

I tu? Vols córrer una cursa de 10?!

T’hi esperem amb més sorpreses que mai.  Inscriu-t’hi al nostra web🙂