Els avituallaments de la Màgic BDN Running, més sostenibles gràcies a Aigües de Barcelona

Aquest any, la Màgic BDN Running millora la sostenibilitat als punts d’hidratació amb Aigües de Barcelona. El nou sistema de punt d’avituallament utilitzarà gots de cartró reciclables, estalviant així el malbaratament innecessari de plàstic, i contribuint a la reducció del volum dels residus.

A través de la col·laboració amb Aigües de Barcelona, l’aigua que hidratarà els corredors de la cursa serà la mateixa que arriba a les llars dels corredors amb una garantia sanitària total. L’aplicació dels tractaments de potabilització més avançats i el control eficaç i constant de la qualitat de l’aigua subministrada per Aigües de Barcelona garanteixen que sigui saludable.

L’aigua potable, a més de no tenir microorganismes patògens ni components tòxics perjudicials per a la salut, ha de ser agradable i útil per als usos als quals es destina, també per la hidratació dels corredors. Per aquestes raons, passa nombrosos controls des del seu origen a la natura fins que es lliura als consumidors.

Cada any es prenen més de 100.000 mostres d’aigua de les nostres instal·lacions i se’ls fan exhaustius controls per tal de garantir que l’aigua compleixi tots els requeriments legals i ofereixi la màxima seguretat de consum.

D’aquesta manera, tenim cura d’un bé escàs com és l’aigua i comptem amb la teva col·laboració per fer de la Màgic BDN Running més sostenible! 

I tu? Vols córrer una cursa de 10?

 Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!