L’obertura de la cursa, gràcies a Auser

Auser se segueix implicant amb l’esport de Badalona i, una altra edició, l’obertura de la cursa és gràcies a ells! La Màgic BDN Running vam ser una dels primeres en obrir una cursa amb un vehicle elèctric i aquesa 10a edició, no serà diferent. 

El Concessionari Oficial Auser Renault de Badalona ofereix tota la gamma de vehicles nous, àmplia gamma de vehicles de km0, en estoc i ocasió. Compten amb un equip comercial que us assessorarà per oferir-vos el millor producte segons les vostres necessitats. En aquesta 10a edició de Màgic BDN Running s’han convertit en un dels principals patrocinadors i seran els encarregats de ser els caps de cursa amb un Renault Zoe. Seguim treballant per fer de Badalona una ciutat més sostenible!

Els corredors i corredores seguiran el cotxe d’Auster al llarg del recorregut, que els farà de guia en el transcurs de l’emblemàtic circuit. El cronometratge dels participants de la prova es realitza a través del sistema de ChampionChip. Per aquest motiu, és obligatori córrer amb xip, ja que ens permetrà registrar el temps i distància recorreguda. Si ja disposes de xip groc de cronometratge ChampionChip, cal fer-ne constar el codi al moment de fer la inscripció. En cas de no disposar-ne, l’organització en facilitarà un d’un sol ús que s’ha de retornar al final de la cursa i que suposa el pagament d’un suplement al moment de la inscripció. 

I tu? Vols córrer una cursa de 10?

 Si encara no t’has inscrit a la cursa pots fer-ho a través d’aquest enllaç. T’hi esperem!