La BDN Running, tercera prova del Circuit L’Aliança, supera ja els 1.000 inscrits

TONI1655

  • La cursa, amb un traçat de 10 quilòmetres pels carrers més emblemàtics del municipi, se celebra el 22 de març
  • En aquesta edició col·labora amb la Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia i amb IM Heart per la fibromiàlgia

La BDN Running L’Aliança, tercera prova del Circuit L’Aliança, que se celebra el proper mes de març ha superat ja els 1.000 inscrits. Una xifra que per a l’organització demostra que s’aconseguirà superar la participació de 2014.

Les inscripcions, obertes fins al 17 de març, tenen un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa del xip Championchip, si es vol llogar el xip per a un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció. Es poden fer o bé de forma presencial en Titània Club, Digest, Nowdata Informàtica i Evasion Running Barcelona, o a través de la pàgina web www.bdnrunning.cat.

La BDN Running L’Aliança, que l’any passat va reunir més de 2.500 corredors, tindrà lloc el 22 de març. Com en edicions anteriors s’han organitzat una sèrie d’activitats paral·leles, entre les quals destaca una campanya als centres escolars per fomentar l’esport entre els estudiants de segon cicle d’ESO, batxillerat i cicles formatius. Aquests centres podran fer una inscripció de grup a preu reduït i, a més, el col·legi amb més participants que arribin a la meta de la cursa rebran un val per canviar per material esportiu.

Un any més, la primera setmana de març se celebrarà la IV edició de la Setmana de la vida activa “Fem Salut”, que pretén fomentar l’activitat física entre els col·lectius que no estan habituats a la pràctica esportiva. Com a colofó d’aquesta setmana de la vida activa, el dijous 12 de març es realitzarà una caminada popular amb dos circuits: un de 2,5 quilòmetres i un altre de 5 quilòmetres.

Juntament amb aquestes iniciatives, s’han engegat una sèrie d’entrenaments grupals oberts a tothom els diumenges al matí i, juntament amb Titània Club, s’han organitzat entrenaments femenins els dimecres a la tarda. S’han editat uns plans d’entrenament de vuit setmanes de durada, amb tres nivells per a cada programa: bàsic, mitjà i avançat.

La BDN Running L’Aliança col·labora aquest any, de nou, amb la Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia amb la donació d’un euro per cada inscripció que es realitzi. En aquesta quarta edició, se suma també a la lluita contra la fibromiàlgia amb la venda d’un buf i una polsera solidària els beneficis de la qual de destinaran a IM Heart.

Circuit L’Aliança

La BDN Running L’Aliança és la tercera prova del Circuit L’Aliança format aquest any per onze de les millors curses del calendari atlètic català. L’Aliança, dins de la seva aposta per l’esport com a mitjà per fomentar hàbits de vida saludable i millorar la salut mitjançant una vida activa, recolza aquest Circuit com a patrocinador principal. Avalada per més d’un segle d’experiència, L’Aliança és la primera mutualitat de previsió social de Catalunya per nombre de socis.