4a edició de la Setmana de la Vida Activa Fem Salut!

L’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de BDN Running i coincidint amb la IV Cursa BDN Running – Memorial Luis Condon, organitza la 4a. Edició de la Setmana de la Vida Activa Fem Salut! de promoció de l’activitat física que finalitzarà el dia 12 de març a les 10 del matí amb la Caminada Popular BDN Running – Fem Salut.

cartelfem_salut_2015-01

Durant la setmana de la Vida Activa Fem Salut!, que tindrà lloc del 2 al 6 de març, els grups del Programa Fem Salut i de gimnàstica de la Gent Gran de l’Ajuntament, en col·laboració amb BDN Running, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i l’Institut Català de Salut (ICS), a través dels professionals referents del programa PAFES (Programa d’Activitat Física i Esportiva) de cada un dels centres, informaran del dia i el lloc on es realitzarà la inscripció per la caminada i per la sessió: Prepara’t per la caminada! que està previst fer en diferents llocs i espais de la ciutat: Centres d’Atenció Primària, Casals de la Gent Gran i places. Aquesta activitat està especialment adreçada a persones adultes i té l’objectiu de promocionar la participació en la caminada popular BDN Running – Fem Salut! i ajudar a fer més visible les oportunitats que tenim al nostre entorn per poder fer una activitat física de forma regular .

La setmana culminarà dijous 12 de març a les 10 del matí amb una Caminada Popular amb sortida des del pont del Petroli. La caminada es podrà fer en 2 circuits de 2,5 i 5 quilòmetres respectivament.

cartelfem_salut_2015-2-01