Falta 1 mes per la BDN Running L’Aliança! T’ho perdràs?

_OMA0558La cursa més popular de Badalona ja està a la cantonada! El proper diumenge 22 de març els amants del running tenen una cita ineludible.

Encara sense haver perdut el record de la inoblidable experiència de l’edició 2014, la BDN Running L’Aliança 2015 ja és a tocar. Queda poc més d’un mes per tornar a viure una autèntica experiència: córrer pels carrers més emblemàtics de Badalona per un circuit de 10 quilòmetres. Les inscripcions per la cita del diumenge 22 de març estan obertes i la prova ja compta amb prop de 1000 participants disposats a passar un dia diferent i divertit. Si no ho has fet encara, a què esperes? Corre, l’has de viure!

La inscripció té un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa de xip Championchip, si es vol llogar per un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció. A part del servei de cronometratge i l’assegurança, inclou els suculents avituallaments o una bossa del corredor que sorprendrà els més escèptics. A més, la samarreta tècnica exclusiva de la BDN Running d’enguany us agradarà més que mai.

No es pot oblidar que a part de córrer per aconseguir la millor marca possible i passar-ho bé, cada passa serà solidaria. La Fundació Josep Carreras per la lluita contra la leucèmia rebrà 1 euro de cada inscripció i es recolliran fons per La Marató de TV3 en col·laboració amb l’Obra Social La caixa. En el mateix sentit la BDN Running l’Aliança ha establert un acord de col·laboració amb IM Heart amb el qual els particiànts podran adquirir un buf i una polsera solidària en favor de la lluita contra la fibromiàlgia.