No corris sol! Corre amb la teva escola o institut

BDN running - cartell escolesL’organització de la BDN Running L’Aliança posa en marxa un any més el programa d’escoles per fomentar l’esport i la vida saludable entre els alumnes de les escoles i instituts de Badalona.

El Programa Escola vol donar a conèixer l’esdeveniment i animar el jovent a aixecar-se del sofà i a prendre part de la cursa popular. Amb el lema “No corris sol! Corre amb la teva escola o institut”, BDN Running vol contribuir a la promoció de l’esport dins l’àmbit escolar més enllà de les classes d’educació física i vincular l’atletisme als valors de l’atletisme com esport col·lectiu. És per aquest motiu que tots els centres educatius tenen l’oportunitat de participar amb els seus alumnes a una activitat esportiva fora de l’aula.

Fruit de l’acord amb la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Badalona, BDN Running també crea una categoria específica per escoles adreçada als alumnes d’entre 14 i 18 anys (2n cicle d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius) per animar als joves a prendre part de l’experiència de la cursa i passar un dia que combina esport i diversió.

A més, l’organització premia el primer noi i la primera noia que s’inscriguin a través del Programa Escola amb un obsequi exclusiu. Per l’escola que aconsegueixi fer arribar un major nombre de participants a l’arribada de la cursa tenim preparat un complet lot de material esportiu.

Els centres educatius de la ciutat de Badalona interessats a participar de l’iniciativa s’han de posar en contacte amb l’organització.