La BDN Running L’Aliança 2015 ja compta amb més de 300 runners

cartell_bdn_running2015_v6-01

El diumenge 22 de març tens una cita a Badalona per participar a la BDN Running L’Aliança. Les inscripcions ja estan obertes i hem superat el llindar dels 300 inscrits. Suma’t a l’experiència de córrer al llarg de 10 km pels punts més emblemàtics de la ciutat com la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port o el Pont del Petroli. A les 9:30 just davant del Palau Municipal d’Esports començarà la quarta edició de la BDN Running l’Aliança, una prova que aquest any s’ha proposat el repte d’arribar als 4.000 corredors.

Les inscripcions tenen un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa de xip Championchip, si es vol llogar per un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció a més de servei de cronometratge i assegurança. Però el que fa realment especial la prova és la sucosa bossa del corredor i la samarreta commemorativa de la BDN Running L’Aliança que podràs lluir en totes les teves sortides. Per si fos poc, també oferim un programa d’activitats paral·leles durant els mesos previs el que converteix la prova en una autèntica experiència de runner.

A la BDN Running L’Aliança no descuidem el vessant solidari i és per això que part de la inscripció es destinarà a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras en memòria de Luis Condón, un atleta popular que va morir fa 4 anys a causa d’aquesta malaltia. La prova forma part del Circuit L’Aliança 2015 que acull, en la seva tercera edició, un total de dotze proves. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a disposició dels corredors a la web oficial del Circuit L’Aliança, on els participants podran inscriure’s, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.