Obertes les inscripcions per la BDN Running L’Aliança 2015

La cursa tindrà lloc diumenge 22

Untitled-8-01La cursa, que arriba a la seva tercera edició, es correrà diumenge 22 de març

Les inscripcions per poder-hi participar ja estan obertes a www.bdnrunning.cat/inscripcions.

La BDN Running L’Aliança és un circuit de 10 quilòmetres que transcorre pels punts més emblemàtics de Badalona com la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Port o el Pont del Petroli. El tret de sortida es donarà a les 9.30 del matí a la rambla del Gorg, just davant del Palau Municipal d’Esports.

L’objectiu d’aquesta edició és assolir els 4.000 inscrits. Cal destacar que s’està preparant un programa d’activitats paral·leles adreçades a la ciutat focalitzant-se en col·lectius específics durant els mesos previs.

Les inscripcions tenen un cost de 13, 15 i 24 euros en funció de si es disposa de xip Championchip, si es vol llogar per un sol ús o si es vol comprar conjuntament amb la inscripció. El preu de la inscripció inclou una samarreta commemorativa, servei de cronometratge, assegurança i altres obsequis.

La cursa BDN Running L’Aliança té un vessant solidari ja que és un memorial a l’atleta popular badaloní Luis Condon, que va morir fa 4 anys de leucèmia. Per això part de l’inscripció és destinat a l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Aquesta prova forma part del Circuit L’Aliança 2015 que acull, en la seva tercera edició, un total de dotze proves. La informació sobre les diferents proves i el calendari complet està a disposició dels corredors a la web oficial del Circuit L’Aliança, www.circuitalianca.cat on els participants podran inscriure’s, consultar la classificació i compartir les seves experiències a través de les xarxes socials.