Èxit de la segona edició de la Badalona Running

Bdn running_Núria Garrigós_064

via TotBadalona (Artur Piquet)

El diumenge passat es va celebrar la segona edició de la cursa Badalona Running Memorial Lluis Condon,  de 10 quilòmetres, amb un gran èxit de participació. Més de 2.000 corredors, dels quals més del 55% eren de fora de Badalona, van omplir el carrers de la ciutat, consolidant la BDN Running com una cursa de referència a Catalunya. Gràcies a aquesta bona participació, l’Associació Esportiva Badalona Running, de les mans de familiars de Lluis Condon, va lliurar al Dr. Evarist Feliu Frasnedo, Vicepresident de la Fundació Josep Carreras, un xec pel valor de 3.000 euros que es destinarà a la lluita contra la leucèmia.

Entre el corredors hi van destacar figures com les dels grans atletes Roger Roca, que va ser el primer en creuar la meta en la categoria masculina, amb un temps de 30:49, o en Kamal Jamali, que va ser el segon classificat al creuar la meta 31 segons després. D’altra banda, també hi va participar el reconegut aficionat al món del running, Xavi Bonastre, periodista de TV3. El podi en la categoria masculina el va completar en Mario Mazana Neriz, amb un temps de 31:37, mentre que en la categoria femenina les tres primeres classificades van ser la Carme Auñón Sanz (38:43), la Maria Bartolí Miralles (41:07) i la Paz Rodriguez Miguez (44:19).

Tot l’esdeveniment, que van cobrir els mitjans locals i televisions com TV3 i TVE, va estar marcat per les ganes de córrer, l’animació a plaça amb una batukada en directe i alguns corredors que,com que coincidia amb les dates de carnaval, van aportar el seu toc personal amb les seves disfresses. Els més de 150 voluntaris que van col·laborar, que van venir de diferents entitats de la ciutat i a nivell personal, van ser una peça clau pel bon funcionament global. Els participants van valorar molt positivament l’esdeveniment, del que en van destacar el circuit pla i ràpid, l’excel·lent organització, la bona feina dels voluntaris i el bon ambient que s’hi respirava.

El dia abans de la prova, el dissabte, es van entregar el 80% dels dorsals en el Centre Comercial Màgic Badalona. La trobada, que va acollir la primera Fira del Corredor de la Cursa BDN Running, va ser tot un èxit. A la fira van ser-hi presents els patrocinadors i col·laboradors de la cursa, com Garmin, que va exposar els seus productes tècnics per assolir un major èxit dels resultats dels corredors a les curses.