Informació d’interès i consells

Alimentació

Evita sopar copiosament la vigília de la cursa. Abans de la cursa procura prendre un esmorzar lleuger i almenys 2 hores abans de la sortida.

Transport

Et recomanem que facis ús del transport públic per arribar a la zona de sortida. La Rambla del Gorg disposa de les línies 2 i 10 de Metro així com també la T5 de Tram. A més, el dia de la cursa, pots accedir de forma ràpida i gratuïta a Badalona en tren, amb la línia R1 de Rodalies. Només cal que bescanviïs el val que trobaràs en aquesta revista a qualsevol punt de venda de Rodalies de Catalunya.

Si vols accedir en vehicle privat podràs aparcar 3 hores de manera gratuïta a l’aparcament del Centre Comercial Màgic Badalona, molt a prop de la sortida. L’obertura dels acessos a l’aparcament serà a les 8:30 hores.

No oblidis dur…

El xip posat als cordons de la sabatilla i el dorsal. Sense això no podràs córrer.

Et recordem que aquest any hi hauran calaixos de sortida. Cada calaix té un color diferent i el corredor té assignat un calaix en funció de la millor marca acreditada per ChampionChip. Per accedir al calaix caldrà que el color del dorsal correspongui amb el color del calaix. Si vols córrer amb altres persones, haureu de col·locar-vos al calaix de sortida del que corri més lent.

Vestuari

No estrenis sabatilles ni mitjons. És important fer servir les peces amb les quals hagis entrenat i estiguis còmode/a.

Preparació

Escalfa 30 o 40 minuts abans de la sortida.

Para atenció als missatges de megafonia.

Dosifica el teu ritme durant la primera meitat de la cursa. D’aquesta manera, la podràs acabar còmodament i arribaràs amb forces a l’esprint final.

Hidrata’t adequadament abans de la sortida.

És convenient que beguis en els punts d’avituallament del recorregut i quan arribis a la meta. En acabar la cursa és important que facis uns exercicis suaus de tornada a la calma i recuperis els líquids que has perdut durant l’esforç.

Recorda que el recorregut més favorable i la superfície més adequada és la calçada: no pugis a les voreres!

Si tens rampes, para, fes uns estiraments suaus i comença a caminar.

Si en algun moment et trobes malament, ves demana pel servei mèdit a l’organització.

Un cop creuis la meta, no t’aturis; continua avançant perquè els altres corredors també puguin creuar-la. No oblidis fer estiraments.

SERVEIS

Vestidors i dutxes:

Estaran ubicats a les pistes de bàsquet del Centre Comercial Màgic Badalona i oberts des de les 8:30 hores fins les 12 hores.

Guarda-roba:

El servei de guarda-roba estarà col·locat a la part central de Rambla del Gorg. El dorsal et servirà de comprovant per recollir la bossa un cop acabada la cursa!

Llebres:

Si tens com a objectiu fer entre 40 i 60 minuts segueix a les nostres llebres per aconseguir-ho! Aniran identificades amb una banderola!

Servei de massatges:

Acosta’t a l’arribada a les carpes de Clínica Torregrossa i tindràs a la teva disposició un servei de fisios.

Lliurament de premis i sorteig:

No marxis! Queda’t a veure el lliurament de premis i participa al sorteig de premis cortesia dels nostres patrocinadors.

Degusta Badalona!

Recorda que després de la Cursa pots gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica gràcies a la iniciactiva “Menú10”. Consulta la informació a www.badalonarunning.cat/menu10

Reviu l’arribada!

Recorda el teu temps i mira la teva arribada a meta a través del nostre web. Servei cortesia de grup Vidal.