La 3a BDN Running obre les inscripcions!

BDNRUNNING2014

La 3a Cursa BDN Running – Memorial Luis Condón obre les inscripcions!
Els corredors poden formalitzar la seva inscripció a través del web www.bdnrunning.cat. Per inscriure’s cal seleccionar la pestanya d’inscripcions i omplir el formulari corresponent al tipus d’inscripció que es vol realitzar en funció de si es disposa de xip groc propi, o si se’n desitja un de lloguer.
La prova es disputarà el proper diumenge 23 de març. Amb un circuit de 10 quilòmetres, transcorrerà pels carrers més emblemàtics de la ciutat. El tret de sortida es donarà a les 9:30 del matí a la Rambla de Gorg, just davant del Pavelló Olímpic i els corredors passaran per la plaça Pompeu Fabra, la Rambla, el Parc de Ca l’Arnús i el Port.

La Cursa, que enguany arriba a la 3a edició, es consolida i ha esdevingut un èxit en les curses de 10 quilòmetres.
Recordem que en la segona edició van pujar al podi Roger Roca, campió del món de duatló, Jordi García Gràcia, subcampió del món de triatló sub 21 i Maria Bartolí (Badaxtrem) i Raquel Aguilar. La Cursa té un compromís solidari per la lluita contra la leucèmia. Aquest any es repetirà i es potenciarà el compromís solidari aportant una part de cada inscripció a l’Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras i la Fundació Badalona contra el Càncer.