Els entrenaments per a la Màgic BDN Running 2018 tindran lloc cada dimecres amb l’entrenadora personal i influencer @go_miriam

S’acosta la Màgic BDN Running i tornen els entrenaments presencials per a ajudar a tots els corredors i corredores a preparar-se per a córrer la Cursa i aprendre els detalls que els permetran afrontar-la amb seguretat, ambició i diversió.

Aquest 2018, els entrenaments arriben amb una novetat, l’entrenadora Miriam Garcia, experta en planificacions d’entrenaments per a atletes populars i amb @go_miriam com  àlies a les xarxes, ha ideat un pla d’entrenaments que consta de 4 sessions vàlides per a tots els nivells. Tindrà lloc al Hall del Màgic Badalona cada dimecres des de les 19:15h fins a les 20:15h. Els entrenaments seran oberts a tothom que hi vulgui participar: tant pels inscrits a la Cursa de 5K com a la de 10K. Els interessats s’hi poden apuntar al següent esdeveniment de Facebook: http://bit.ly/2GNHPYc

El detall de les sessions serà el següent:

Sessió 1: Dimecres 28/02, de 19:15 a 20:15.

MILLORA CORRENT

Contingut: Rodatge suau per a tots els nivells. Es donaran consells de preparació i rutines genèriques per a preparar una Cursa de 10K i 5K. A més, es treballarà un aspecte clau com la tècnica de cursa amb diferents materials específics.

Sessió 2: Dimecres 07/03, de 19:15 a 20:15.

CÓRRER NO ÉS NOMÉS CÓRRER

Contingut: Preparació de la musculatura implicada en l’acció de córrer. Es treballaran diferents exercicis per a enfortir la musculatura i es donaran consells per a poder fer-ho de forma autònoma.

Sessió 4: Dissabte 10/03, a les 10:30.

EL CIRCUIT, FES-LO TEU!

Contingut: Es farà un reconeixement del circuit de 5K i de 10K amb dos entrenadors diferents. És important conèixer el circuit per a poder dominar el temps i els esforços i evitar situacions inesperades i aconseguir el millor temps possible tot gaudint del recorregut.

Sessió 3: Dimecres 14/03, de 19:15 a 20:15.

Direcció: Concessionari Renault Auser Badalona. Ctra. de Mataró, 23-25, 08911 Badalona,

SENSE RESISTÈNCIA NO HI HA META ASSOLIBLE

Contingut: Entrenament de rodatge combinat amb un circuit d’intensitat preparat per a tots els nivells. El circuit funciona de manera que cada participant podrà escollir la intensitat amb què el realitza.

S’oferirà una degustació saludable per a tots els participants!

 

*És imprescindible portar calçat esportiu i roba adequada per a la pràctica del running