Diumenges d’entrenament en grup

L’organització de la BDN Running convoca el diumenge  13 de gener a les 17:30 el primer entrenament en grup. Aquest entrenament és obert a persones de qualsevol nivell, ja siguin principiants o atletes amb més experiència. La convocatòria d’entrenaments continuarà cada diumenge fins el dia de la cursa.

Els entrenaments tenen diversos objectius. En primer lloc, complementar el pla d’entrenament destinat a persones que s’inicien en el running que hi ha penjat al web, però també ser una proposta atractiva per a corredors que ja porten més temps entrenant. Com saben les persones que ja van tenir ocasió d’entrenar amb nosaltres a l’estiu, l’entrenament no és només una estona per fer exercici i millorar la condició física, sinó que, a més, és un espai on poder resoldre dubtes i conèixer nous exercicis que facin més diversos i complets els entrenaments que després cadascú fa pel seu compte. Per ajudar-nos a assolir aquest objectiu comptarem amb en Josh Ricart, mikaku, entrenador personal i autor del nostre pla d’entrenaments per a iniciar-se en el running.

A més, entrenar en equip és una motivació extra i l’oportunitat perfecta per conèixer nous companys i companyes amb qui compartir l’alegria de córrer i, potser,  trobar nous rivals.

El 13 de gener a les 17:30 us esperem al Passeig Marítim de Badalona, a l’alçada del Carrer de Mar per començar a preparar plegats la 2a Cursa BDN Running – Memorial Luis Condon.

Junts deixarem petjada!

(+) esdeveniment a Facebook