Programa Escoles

La Màgic BDN Running – Memorial Luis Condon arriba a la seva onzena edició! Al llarg de la seva història, un dels projectes de més èxit ha estat el “Programa Escoles”, que ha comptat amb la participació d’una desena de centres educatius a cada edició i de més de 150 escolars.

Oferim la possibilitat als instituts i escoles de la ciutat de vehicular la participació de l’alumnat de primària, ESO i Batxillerat a la Cursa amb un descompte especial. 

Inclou els mateixos serveis que per a la resta de corredors:

  • ASSEGURANÇA MÈDICA
  • LLICÈNCIA
  • SAMARRETA TÈCNICA
  • BOSSA DEL CORREDOR/A AMB OBSEQUIS
  • SERVEIS EL DIA DE LA CURSA

Però… això no és tot! El centre amb més participants arribats tindrà un fantàstic premi (només alumnat inscrit al circuit de 5 o 10 quilòmetres).

Aquesta iniciativa esportiva compta amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i el Centre de Recursos Pedagògics de Badalona, i aposta per una àmplia vessant solidària: 1€ de cada inscripció es destina a la lluita contra la leucèmia a través del donatiu a la Fundació Josep Carreras.

Podeu descarregar el formulari d’inscripció i l’autorització dels alumnes menors de 18 anys que haureu d’entregar al professorat del vostre centre educatiu designat a la gestió d’inscripcions, a qui també haureu d’entregar l’import de la inscripció.