PROGRAMA ESCOLES

La Màgic BDN Running – Memorial Luis Condon arriba a la seva 12a edició! Al llarg de la seva història, un dels projectes de més èxit ha estat el “Programa Escoles”, que ha comptat amb la participació d’una desena de centres educatius a cada edició i de més de 150 alumnes.

Oferim la possibilitat als instituts i escoles de la ciutat de vehicular la participació de l’alumnat de primària, ESO i Batxillerat a la Cursa amb un descompte especial. L’alumnat a partir de 14 anys que vulgui participar en els circuits de 5 o de 10 quilòmetres podrà inscriure’s per 10 €. 

Aquesta inscripció inclou els mateixos serveis que per a la resta de participants:

  • ASSEGURANÇA MÈDICA
  • LLICÈNCIA
  • SAMARRETA TÈCNICA
  • BOSSA DE LA CURSA AMB OBSEQUIS
  • SERVEIS EL DIA DE LA CURSA

Però… això no és tot! El centre amb més participants que amb més participants (de 5K i 10K) que completin la cursa tindrà un lot de material esportiu valorat en 100 €.

La iniciativa esportiva compta amb el suport de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Badalona i té com a pilar la SOLIDARITAT: 1 € de cada inscripció es destina a la lluita contra la leucèmia a través de la Fundació Josep Carreras. També es podrà adquirir el “Dorsal Imparable”, per a les persones que
vulguin fer una donació extra de 10 €.

Podeu descarregar el formulari d’inscripció i l’autorització dels alumnes menors de 18 anys que haureu d’entregar al professorat del vostre centre educatiu designat a la gestió d’inscripcions, a qui també haureu d’entregar l’import de la inscripció.