Com arribar a la cursa? A quina hora hi hauré de ser? On he de recollir el dorsal? Podré deixar la motxilla? Esvaïm els teus dubtes!

La Màgic BDN Running torna aquest diumenge 24 de març amb diverses novetats. Enguany, als circuits de 5 i 10 quilòmetres s’hi suma una cursa infantil que ofereix tres categories: infantil, de 4 a 7 anys, amb una distància de 400 m; alevins, de 8 a 11 anys de 600 m i Júnior, de 12 a 13 anys, amb 1.000 metres de distància.

Inscripcions

Pel que fa a les inscripcions infantils estan exhaurides i ja no es poden formalitzar. Quant a les curses de 5 i 10, l’acollida ha estat molt bona i es preveu que en poques hores s’hagin de tancar inscripcions quan s’arribi al topall previst de participació.

Hi haurà dorsals extres dissabte a la Fira del Corredor, tant per les curses de 5 i 10 com a les infantils, però comptaran amb condicions especials.

Recollida de dorsals

El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es podran recollir a la Fira del Corredor, que tindrà lloc el dissabte 23 de març, des de les 10h fins les 20h, i que estarà ubicada al Centre Comercial Màgic Badalona, on es podrà aparcar fins a 2 hores de forma gratuita.

Excepcionalment, també es podran recollir els dorsals pendents el mateix dia de la cursa al punt de sortida (fins mitja hora abans de l’inici). Per a a la recollida dels dorsals és necessari un document identificatiu i el comprovant d’inscripció.

 

Si és una tercera persona qui recull el dorsal, caldrà presentar una fotocòpia del DNI del titular, juntament amb el resguard de la inscripció.

Xavier Bonastre presenta el seu darrer llibre

En el marc del cap de setmana de la Màgic BDN Running, el periodista i corredor de fons català Xavier Bonastre presentarà el seu darrer llibre, “100 històries del córrer”.

L’escriptor va patir una oclusió i perforació gastrointestinal que el va portar a l’hospital, però va superar el mal moment i va tornar més en forma que mai. Aquest dissabte, a les 12h, ens ho explicarà en primera persona al hall del Centre Comercial Màgic Badalona. Link esdeveniment Facebook.

Com arribar a la cursa

T’esperem al Centre Comercial Màgic Badalona i a la rambla del Gorg, diumenge al matí. Pots aparcar gratuïtament al pàrquing del centre comercial. Si prefereixes oblidar-te del cotxe i venir en transport públic, podràs arribar en metro (L2 i L10, estació de Gorg), amb el Trambesòs fins a Gorg (T5) o fins a l’estació de Rodalies de Badalona (R1 i RG1)

Si vols venir en tren, recorda que pots bescanviar gratuïtament la butlleta que trobaràs a la Revista del Corredor o en aquest link per un viatge d’anada i tornada a Badalona a qualsevol taquilla de Rodalies de Barcelona fins a les 9h del matí.

 

 

Sortida de la cursa

El tret de sortida per a les proves de 10 i 5 quilòmetres serà a la rambla del Gorg, a les 9.30 hores, i a les 9.45 hores, respectivament. La sortida de la cursa infantil serà a les 11.15 hores.

Serveis per als corredors

El gimnàs Duet Sports del Centre Comercial Màgic Badalona ofereix als corredors totes les comoditats per a la cursa: guarda-roba, dutxes i vestidors. Podràs passar a deixar les teves pertinences quan arribis, abans de la cursa, i dutxar-te i canviar-te quan acabis. Si tens el dorsal ‘Imparables’, també podràs gaudir de servei de fisio després de la cursa, a la rambla del Gorg.

 

Dorsal Imparable!

Una de les novetats de l’edició d’aquest 2019! Una inscripció especial i compromesa amb la lluita contra el càncer, que permetrà sumar una nova donació a la Fundació Josep Carreras. Els corredors amb aquest dorsal disposaran de servei de fisio després de la cursa, a més d’accés exprés a la recollida de dorsal i samarreta, i un regal per part de la Fundació.

Esmorza al Màgic Badalona!

Amb motiu de la Màgic BDN Running, l’establiment McDonalds del centre comercial estarà obert a partir de les 8h perquè els participants puguin prendre un cafè o prendre alguna cosa per agafar forces.

TOP