Èxit d’inscripcions a la 8a edició de la Màgic BDN Running

La Màgic BDN Running tindrà lloc diumenge 24 de març amb rècord de participació

Exhaurides les inscripcions a les curses infantils i queden pocs dorsals per les curses de 5 i 10 quilòmetres 

 

Aquest diumenge 24 de març torna la cursa Màgic BDN Running que omplirà d’atletes els carrers de Badalona. El dorsal, la bossa del corredor i la samarreta es poden recollir el dissabte 23 de març des de les 10 fins a les 20 hores a la Fira del Corredor que tindrà lloc al Centre Comercial Màgic Badalona. Es podran recollir també els dorsals fins una hora abans de l’inici al punt de sortida el dia de la cursa. Tota la informació de la cursa està disponible a la Revista del Corredor.

El tret de sortida per a les proves de 10 i 5 quilòmetres serà a la rambla del Gorg, a les 9.30 hores, i a les 9.45 hores, respectivament. La sortida de la cursa infantil serà a les 11.15 hores. Amb la cursa infantil es completa l’oferta de circuits per a tots els públics amb una categoria infantil, de 4 a 7 anys, amb una distància de 400 m; categoria alevins, de 8 a 11 anys de 600 m i categoria Júnior, de 12 a 13 anys, amb 1.000 metres de distància.

En aquesta edició s’assoliran els 4.000 inscrits entre totes les categories.

Inscripcions

Pel que fa a les inscripcions infantils estan exhaurides i ja no es poden formalitzar. En quant a les curses de 5 i 10 l’acollida ha estat molt bona i es preveu que en poques hores s’hagin de tancar inscripcions quan s’arribi al topall previst de participació.

Hi haurà dorsals extres dissabte a la Fira del Corredor, tant per les curses de 5 i 10 com a les infantils, però comptaran amb condicions especials ( 

Un circuit pla pels punts més emblemàtics de Badalona

En l’àmbit esportiu la cursa es caracteritza per un circuit pla, assequible i homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. El recorregut transcorre, durant 4 quilòmetres, en paral·lel al mar i per alguns dels atractius turístics de la ciutat com són el port, el passeig de la Rambla, el parc de Ca l’Arnús, el Palau Municipal d’Esports, el pont del Petroli o el passeig Marítim.

Correm per ser Imparables”

L’eslògan d’aquesta nova edició, “Correm per ser Imparables”, vol posar èmfasi al compromís de la prova amb la lluita contra la leucèmia. L’essència solidària de la prova Màgic BDN Running es manté amb l’homenatge a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir el 2012 a causa de leucèmia. Més d’un 15% de les persones corredores han optat pel dorsal solidari, que permetrà duplicar la donació a la Fundació Josep Carreras.

Compromís amb la ciutat

L’organització ha prioritzat la participació d’escolars i clubs esportius d’arreu de Badalona amb la participació, entre altres, del Projecte Home, que treballa contra les addiccions al seu centre de Montgat, i la Fundació Badalona Capaç, que és l’encarregada de realitzar les bosses del corredor.