La Màgic BDN Running d'aquest 2020 no ha estat cancel·lada (t'ho expliquem aquí). Volem garantir el desenvolupament de l’esdeveniment seguint amb les prevencions sanitàries recomanades. És per això que estem a l’espera de les directrius per a fixar una nova data al darrer trimestre del 2020. A més, estem preparant tots els protocols sanitaris i de seguretat necessaris.

La teva inscripció actual serà valida per a aquesta nova data. Quan la fem pública, tindràs opció de demanar-ne la devolució en cas que no puguis venir a córrer.

No obstant això, si vols recuperar ara l’import de la teva inscripció i del teu donatiu a la Fundació Josep Carreras, només cal que emplenis el formulari que trobaràs en aquesta pàgina. El termini per a demanar-ho és fins el proper 20 de maig.

Preguntes freqüents sobre l'ajornament

Tot i que el Govern espanyol presentés fa uns dies un pla genèric per a la desescalada, fins a la publicació avui de la mesura concreta al BOE que afecta a les competicions esportives (Resolución de 4 de mayo de 2020, de la Presidencia del Consejo Superior de Deportes) no hem pogut fer públic l’ajornament de la Màgic BDN Running. Us demanem pugueu tenir en compte que no hi ha cap assegurança que cobreixi aquesta situació per a l'organització, les associacions i empreses col·laboradores o altres implicats. És per aquest motiu, que ha estat necessari esperar a comunicar l’ajornament de la prova.

Volem fer de la 9a Màgic BDN Running una gran festa. Per això la programarem en una data amb la mínima afectació al calendari de curses habitual de tardor. La data es publicarà en coordinació amb les autoritats locals, tan bon punt es tinguin clares les directrius específiques per a la celebració d’esdeveniments amb gran afluència de públic i les condicions de seguretat que hem de complir.

Seguim a l’espera que les autoritats determinin un pla de desescalament i d’utilització de l’espai públic, així com directrius específiques que regulin la celebració d’esdeveniments de gran afluència de públic.

Hem preparat diversos escenaris per a poder implementar en funció de les mesures de seguretat. En aquest sentit, l’edició de 2020 contemplarà evitar aglomeracions a la sortida, durant la cursa i a l’arribada així com també mesures higièniques en l’entrega del dorsal, els avituallaments finals, etc.

El nostre objectiu és que et puguis sentir còmode i puguis córrer tan segur com corrent individualment, i gaudint dels serveis d’una cursa adaptada a la nova situació.

La situació és sobrevinguda. Com saps, la crisi de la COVID-19 té un fort impacte per tothom. Per això demanem confiança amb la nostra organització i les gestions per a poder seguir gaudint com fins ara de la cursa Màgic BDN Running. Farem tot el possible perquè puguis gaudir a la tardor de la Màgic BDN Running 2020.

Contemplem tots els escenaris però som optimistes. Fa unes setmanes ningú s’imaginava que el passat 2 de maig poguéssim sortir a córrer individualment i mantenint la distància mínima de seguretat. En cas que la cursa no es pogués celebrar aquest 2020, t’oferirem les següents opcions:

  • Recuperar de manera íntegra l’import de la teva inscripció.
  • Guardar la teva inscripció per l’edició de 2021.
  • Recollir tots els productes de la Màgic BDN Running i fer el donatiu solidari a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia.

Hem organitzat un sistema de devolucions. Hauràs d’emplenar les dades que apareixen al següent formulari. Rebràs la teva devolució a la targeta amb la qual vas realitzar el pagament de la inscripció.

Un cop finalitzat el període que hem habilitat per a devolucions (fins el 20 de maig), procedirem a tramitar el reemborsament de la teva inscripció. En un màxim de 5 dies naturals rebràs la transacció de l’import a la mateixa targeta bancària amb la que vas realitzar el pagament.

Mantindrem els preus actuals. Tot i això, no hi haurà preus promocionals a l’obertura.

Sol·licita la devolució de la teva inscripció:

TOP