La Màgic BDN Running clourà el 2020 combinant la cursa en format virtual i activitats presencials a l’aire lliure amb grups reduïts

S’ha impulsat una aplicació innovadora amb gamificació, rànquings i premis desenvolupada expressament per la prova

L’edició d’aquest any inclou també activitats al Centre Comercial Màgic Badalona durant 10 dies amb aforament limitat i totes les mesures de seguretat

La Màgic BDN Running no vol tancar aquest 2020 sense contribuir a dinamitzar esportivament Badalona. Tot i que el context de pandèmia impedeix que la ja tradicional cursa es pugui celebrar amb el seu format habitual, la Màgic BDN Running es reinventa amb un model híbrid que combina la cursa en format virtual i activitats presencials amb grups reduïts i totes les mesures de seguretat.

Una app innovadora

Per tal de fer possible i dotar de contingut i valor afegit la cursa virtual, la Màgic BDN Running ha presentat una nova aplicació que permetrà comptabilitzar els quilòmetres o vincular-se a Strava, l’aplicació més utilitzada en el món del running. Però l’edició virtual de la Màgic BDN Running vols anar més enllà i mantenir l’esperit de festa i superació de sempre. A través de l’app, tots els participants aniran sumant medalles inspirades en el circuit a cada quilòmetre, fins a completar els 10 quilòmetres. A més, hi haurà rànquings on tots els corredors podran competir i veure els seus resultats. Tots els participants rebran la seva samarreta commemorativa i podran aconseguir premis al córrer a través de l’app. Entre els premis, el participant que sumi més quilòmetres s’emportarà un Garmin Forerunner 45G.

Activitats presencials

Tot i que l’app incorporarà també vídeos amb consells, entrenaments i estiraments, la Màgic BDN Running manté algunes de les activitats paral·leles a la cursa, tot i el context actual. Seguint totes les mesures de seguretat necessàries i amb aforament limitat, durant 10 dies es realitzaran activitats al Centre Comercial Màgic, com entrenaments, presentacions de llibres o jocs de pistes. Tot, a l’estand ubicat a la planta 0 del Màgic Badalona, que obrirà cada tarda.

Cursa Solidària – Memorial Luís Condon

Com cada any, la Màgic BDN Running segueix sent el Memorial Luís Condon, mantenint i reforçant el seu caràcter solidari en la lluita contra la leucèmia. Amb les 8 edicions anteriors, la Màgic BDN Running ja ha entregat gairebé 40.000€ a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia. A més, en un moment d’alta complexitat com l’actual, la Màgic BDN Running reforça el seu compromís social i col·laborarà amb entitats del Tercer Sector per fomentar la participació de tothom.

Totes les persones ja inscrites mantenen la seva inscripció en el nou format de la cursa. A més a més, i per agrair la fidelitat dels participants, totes les persones inscrites gaudiran d’un descompte per a l’edició del 2021. 

La Màgic BDN Running es reinventa per seguir tenint, un any més, “la fórmula imparable”. Les inscripcions ja estan obertes a magicbdnrunning.cat.