Us presentem la Bossa i la Revista del corredor

Corredors i corredores, està a punt d’arribar el gran dia! Vosaltres sou el centre de la Màgic BDN Running, per aquest motiu volem obsequiar-vos i donar-vos les gràcies per fer-ho possible. 

Enguany, la bossa és a càrrec de Gestors Tapiol, però… Què hi trobaràs a dins? 

Freedam torrada

Bastonets Quely

Samarreta

Llibreta Màgic BDN Running

Revista del corredor

Aquarius

Obsequi Pastisseria Comas

Suc de taronja natural i solidari de McDonalds 

Plàtans gràcies a Mercabarna

Poma

I… moltes altres sorpreses! 

Celebrem 10 anys de la curs més emblemàtica de la ciutat, celebrem que podem tornar a sortir al carrer a compartir aquest moment màgic! 

La bossa del corredor/a es pot recollir a la Fira del Corredor, situada al CC Màgic Badalona, dissabte 13 de novembre de 10h a 20h. Pel que no estigueu disponibles dissabte, excepcionalment, podreu recollir-la el mateix diumenge. Els corredors/es de 5K fins a les 8:30h i els de 10k fins a les 9:15h.

I no només això… Ja està disponible de la Revista del corredor! Hi podràs conèixer totes les novetats d’aquesta 10a edició i les informacions més útils per a gaudir al màxim de la Màgic BDN Running 2021!

El contingut de La Revista està especialment pensat per a tu, que t’agrada córrer i fer esport… perquè puguis viure una gran experiència el 14 de novembre corrent per Badalona.

Llegeix la revista a https://issuu.com/bdnrunning/docs/revista_running_2021_1_

Ens veiem diumenge 14 de novembre per córrer una Cursa de 10!