PFB – Tanatori de Badalona, patrocinador de la Màgic BDN Running

PFB Serveis Funeraris col·labora amb la Màgic BDN Running, fent possible que cada any puguem viure aquesta cursa Feta per Tothom!

D’aquesta manera, PFB Serveis Funeraris torna a apostar per la cursa més emblemàtica de la ciutat, implicant-se en l’esport i la cultura. Pompes Fúnebres de Badalona és una de les principals funeràries de l’àrea metropolitana i un referent del sector a Catalunya. Amb orígens badalonins, actualment dona cobertura a una població de més de 500.000 habitants amb set tanatoris i la gestió de diversos cementiris.

Aquesta gran empresa brinda uns serveis funeraris especials i de gran qualitat en una ocasió tan difícil com la defunció. Cal destacar que ofereixen un servei personalitzat per a cada família, des dels primers moments fins a poder completar, sense desplaçaments innecessaris, tots els serveis del cicle funerari. En definitiva, s’ocupen de totes les gestions i els detalls que una família pugui necessitar per tal de donar l’últim adeu a un ésser estimat.

Gràcies Pompas Fúnebres de Badalona per col·laborar amb la Màgic BDN Running una edició més.Si encara no t’has inscrit, pots fer-ho aquí. T’hi esperem!